Ingrediente
1 ceasca couscous
(sau bulgur )
2 rosii
4 cepe verzi
10 fire patrunjel (puteti folosi pana la 2 legaturi patrunjel)
3 linguri ulei masline
3 linguri suc lamaie
sare
piper
2 rosii
4 cepe verzi
10 fire patrunjel (puteti folosi pana la 2 legaturi patrunjel)
3 linguri ulei masline
3 linguri suc lamaie
sare
piper
Preparare
1.
Turnati apa fierbinte peste coucous (cca 1 ceasca, cea cu
care ati masurat couscous-ul), cat sa fie perfect acoperit si lasati sa stea 5
minute, lichidul trebuie sa fie absorbit in totalitate. Adaugati 1 lingura ulei
si aerisiti-l cu o furculita pana se desface bob cu bob.
2.
Rosiile le taiati in doua si scoateti partea cu seminte.
Tocati pulpa ramasa marunt. Tocati foarte marunt si ceapa verde si patrunjelul.
3.
Adaugati legumele tocate peste couscous , turnati restul de ulei si
sucul de lamaie, sarati si piperati si amestecati bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu