Ingrediente
800 gr pastai galbene
8 catei usturoi
1 lingurita boia dulce
1/2 lingurita piper
sare
1/4 legatura patrunjel
2 fire marar (optional)
4 linguri ulei
8 catei usturoi
1 lingurita boia dulce
1/2 lingurita piper
sare
1/4 legatura patrunjel
2 fire marar (optional)
4 linguri ulei
Portii: 3
Preparare
1.
Curatati pastaile de capete si rupeti-le in 2-3 bucati.
2.
In uleiul incins adaugati 6 catei de usturoi striviti si
caliti rapid. Adaugati apoi pastaile si continuati sa caliti inca 2-3 minute,
amestecand des.
3.
Acoperiti pastaile cu 2 cani de apa, adaugati
condimentele si verdeturile tocate marunt. Puneti capacul si fierbeti la foc
mediu pentru cca 25-30 minute. Verificati-le sa fie fierte dupa acest timp si
daca nu sunt gata le mai lasati la fiert cu capac.
4.
Adaugati restul de 2 catei de usturoi striviti si
fierbeti inca 5 minute fara capac, sa scada sosul de pe pastai.
5.
Serviti simplu cu paine prajita sau ca si garnitura
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu