Ingrediente
1 grapefruit
2 lingurite unt
6 lingurite zahar
putin scortisoara (vara puteti inlocui cu menta)
2 lingurite unt
6 lingurite zahar
putin scortisoara (vara puteti inlocui cu menta)
Portii: 2
Preparare
1.
Taiem grapefruitul in doua. Cu un cutit
ascutit decupam miezul de pe coaja, usurel sa nu distrugem coaja, apoi scoatem
miezul.
2.
Taiem miezul felii si il curatam de
pielitele albe.
3.
Amestecam untul topit cu zaharul si
scortisoara. Punem feliile de grapefruit peste el si amestecam.
4.
Punem miezul inapoi in coaja si dam la
cuptor, sub grill, pentru 10 minute, pana vedeti ca zaharul face bule si se
inchide putin la culoare.
5.
Serviti caldult sau rece. Vara puteti servi
rece cu inghetata deasupra
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu