miercuri, 24 aprilie 2013

Behind the Candelabra (2013)

 
Știam de aproape 2 ani că Michael Douglas (68 ani) și Matt Damon (42 ani), vor fi doi amanți homosexuali în drama biografică “Behind the Candelabra“.
Mai știam și că între ei vor exista și scene romantice, întrucât filmul regizat de Steven Soderbergh urmărește relația de 5 ani pe care pianistul Wladziu Valentino Liberace (Douglas) a avut-o cu bodyguardul și șoferul său de limuzină – Scott Thorson (Damon).

Din primul trailer al filmului, intuim că povestea este spusă din perspectiva lui Thorson, ținutele și stilul lor ies cu siguranță în evidență și gesturile tandre vor fi destul de multe și explicite. Povestea lor de dragoste, petrecută în spatele candelabrelor, după cum sugerează și titlul, nu s-a încheiat prea bine: în 1982, Thorson l-a dat în judecată pe artist și i-a pretins suma de 113 milioane de $ daune morale, după o despărțire cu scântei.

Liberace a dezmințit întotdeauna cu vehemență speculațiile că ar avea o orientare sexuală diferită și că Scott Thorson ar fi fost iubitul lui. Celebrul pianist și-a găsit sfârșitul în data de 4 februarie 1987, la vârsta de 67 de ani. A murit în urma unui infarct, însă suferea și de emfizem pulmonar cauzat de consumul exagerat de tutun, probleme cardiace, hepatice și virusul HIV.

“Nu am crezut niciodata ca voi ajunge sa il sarut pe Michael Douglas. Ma gandesc la acest lucru in termeni matematici, la fel ca in timpul liceului. Daca A este egal cu B si B este egal cu C atunci si A este egal cu C. In concluzie, sarutandu-l pe Michael este ca si cum mi-as face de cap cu Catherine” declara Matt într-un interviu anterior.

Behind the Candelabra” va fi difuzat de postul HBO în data de 26 mai 2013.

Sursa: www.cinemarx.ro
 

Niciun comentariu: