Ingrediente
3-4 ardei grasi mari
150 gr ciuperci
100 gr vinete
100 gr dovlecel
100 gr orez
2 rosii mari
cateva fire patrunjel
marar (dupa gust)
bulion (cam 150 ml)
8-9 linguri ulei masline
sare, piper
150 gr ciuperci
100 gr vinete
100 gr dovlecel
100 gr orez
2 rosii mari
cateva fire patrunjel
marar (dupa gust)
bulion (cam 150 ml)
8-9 linguri ulei masline
sare, piper
Preparare
1.
Am taiat ardeii in doua si i-am curata de cotoare si
seminte. I-am asezat intr-o tava.
2.
Am taiat marunt ciupercile, pulpa de la vinete si cea de
la dovlecei. Am tocat patrunjelul si am dat pe razatoare rosiile (sau in
mixer).
3.
Am amestecat toate legumele tocate, orezul, patrunjelul,
4 linguri ulei si am condimentat cu sare, piper si putin marar. Am adaugat si 3
linguri bulion fiindca rosiile mi-au parut cam fara gust.
4.
Am umplut ardeii cu acest amestec.
5.
Am turnat inca 4-5 linguri ulei in tava, plus 1 cana de
apa si 150 ml bulion. Am acoperit tava cu folie de aluminiu, avand grija sa fie
etans inchisa.
6.
Am dat la cuptor la 200C pentru 1 ora.
7.
Se servesc stropiti cu sosul din tava. Cei care nu sunt vegan pot servi si cu smantana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu