Ingrediente
1 rosie mare bine coapta
1/3 ardei gras
50 gr cascaval
100 gr branza feta
oregano
chili fulgi
1 lingura ulei masline
1/3 ardei gras
50 gr cascaval
100 gr branza feta
oregano
chili fulgi
1 lingura ulei masline
Mod de preparare
1. Opariti rosia 1 minut in apa fierbine si decojiti-o, apoi
taiati-o cubulete.
Taiati ardeiul felii subtirele.
Taiati branzaturile felii.
2.
Intr-un bol micut, termorezistent, asezati jumatate din
cubuletele de rosie.
Presarati deasupra jumatate din felioarele de ardei.
Presarati putin oregano, cat luati intre degete.
Asezati apoi jumatate de
branzeturi deasupra.
Puneti restul de rosie peste ele.
Asezati restul de
branzaturi peste rosie, apoi restul de ardei.
3.
Presarati 1/2 lingurita oregano si fulgi chili, cat doriti. Stropiti cu ulei.
4. Acoperiti bolul cu folie de aluminiu si dati la cuptor la
200C pentru 20 minute.
Luati folia si mai lasati la cuptor inca 10 minute.
5. Serviti imediat cu paine proaspata taraneasca
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu