joi, 20 octombrie 2011

PIZZETE CU ALUAT PHILADELPHIA


Ingrediente:

aluat: 200 g de faina, 200 g de branza Philadelphia, putina sare, 40 g de unt

sos: suc de rosii, busuioc, zahar, piper, salam/kaiser/sunca, mozzarella

Mod de preparare:

Aluatul Amestecam faina cu branza si cu untul si putina sare (nu multa pentru ca branza este deja sarata). Intindem foaie subtire de cca 4 mm pe stat de faina (eu am intins-o ceva mai subtire dar daca va place blatul mai putin crocant sa fie groasa cam de 4-5 mm). Taiem pizzettele, cu un pahar cu diametru de 6 cm (sau cat de mari le vreti). Le punem in tava cu hartie de copt si le dam la cuptor pt cca 5 minute.

Facem sosul amestecand sucul de rosii cu busuioc, putin zahar, piper. Scoatem tava, ungem pizzettele cu sosul punem salamul si cascavalul - eu am pus si cate o feliuta de ardei si le mai dam la cuptor pt cca 10-15 minute pana se topeste cascavalul.

Niciun comentariu: