duminică, 9 ianuarie 2011

Zodiac erotic - Fecioara


BARBATUL FECIOARA

Zone erogene: spatele, buric, solduri, abdomen.
Treaba ta: pregateste o baie cu multa spuma si cu uleiuri esentiale, ia o sticla de sampanie si doua pahare si mergi la sigur pentru ca baia este locul lui preferat pentru o partida de sex.
Ce-l starneste: nu este nici vreun romantic, nici un tip ahtiat dupa sex, asa ca trebuie sa muncesti ceva. Ia un cub de gheata si plimba-l pe abdomenul lui (este reconfortant si destresant).
Il atrag femeile: pure, care, de fapt, aduc mai mult a copile decat a femei. Nu este foarte incantat de tipele dominatoare si prea indraznete.
Se casatoreste: nu prea se casatoreste sau o face foarte tarziu. Statutul de celibatar ii convine de minune, se simte mai „curat" fara o femeie langa el in permanenta.

FEMEIA FECIOARA

Zone erogene: idem.
Treaba ta: mai mult decat orice ii place sa fie tinuta in brate cu tandrete, astfel incat sa simta ca intre ea si partener s-a inchegat o intimitate profunda.
Ce o starneste: sa fie luata brusc si rapid, sa simta ca este dominata de partener. In egala masura ii plac preludiile interminabile pe care, de ce sa nu recunoastem, le considera mult mai satisfacatoare decat actul in sine.
O atrag barbatii: care se disting printr-un bun gust desavarsit, stilati. Ei sunt deja „realizati" in plan profesional si stiu sa se bucure de viata.
Se casatoreste: numai cand este absolut sigura ca poate sa stea o viata langa barbatul ales. Lucru care se intampla nu foarte tarziu. Infidelitatea partenerului o poate dezamagi pe viata, de aceea ea insasi intentioneaza sa fie fidela.

Compatibili sexual cu: Taur (relatie bazata pe loialitate reciproca si incredere), Scorpion (se potrivesc perfect ca mentalitate), Capricorn (sunt de nestavilit mai ales cand vine vorba de sex), Rac, Fecioara.

Niciun comentariu: