duminică, 9 ianuarie 2011

Zodiac erotic - Berbec


BARBATUL BERBEC

Zone erogene: buzele, lobii urechilor, pleoapele sunt cele mai sensibile la mangaieri obraznice.
Treaba ta: saruta-l pe buze, musca-l de lobul urechii dupa ce i l-ai mangaiat cu varful limbii. Ii place sa vada in ochii tai ca te simti bine (a se citi = ca e bun), asa ca daca nu vrei sa-i congelezi pornirile instantaneu, uita-te tot timpul in ochii lui.
Ce-l starneste: chiar daca tu nu vorbesti urat de obicei, cand esti intr-o situatie fierbinte sau pe cale sa devina fierbinte cu un Berbec trebuie sa-ti iei inima-n dinti si sa-i agresezi urechiusele cu semnale sonore indrazneto-erotice. O alta idee ar fi sa faci karaoke pe „Push it", imbracata intr-un neglijeu vaporos.
Il atrag femeile: inteligente, frumoase, care sunt in stare sa-l inteleaga si sa-i impartaseasca exigentele.
Se casatoreste: de tanar pentru ca, pe de o parte, nu ii plac situatiile provizorii, neclare, iar pe de alta parte este innebunit dupa sex, deci are nevoie de o nevasta care sa ii incalzeasca asternuturile.

FEMEIA BERBEC

Zone erogene: idem.
Treaba ta: nu prelungi prea mult preludiul pentru ca Miss Berbec nu are timp de pierdut. In rest, e incantata atunci cand vede ca iti dai interesul si incerci lucruri noi.
Ce o starneste: atunci cand cunoaste a new guy primul lucru pe care il face (daca il considera OK) este sa isi imagineze cum ar fi daca...
E clar ca se aprinde repede, dar nu te umfla in pene pentru ca nu e meritul tau decat in proportie foarte mica. Ea lasa imaginatia sa dea pornirea dupa care mai bine „stai pe spate si o lasi doar pe ea", ca tare ii mai place sa domine . Nu suporta mangaierile lesinate, asa ca fii barbat!
O atrag barbatii: care ii iau in serios mofturile, ii suporta starile de spirit fluctuante si sunt suficient de isteti sa-si dea seama cand li se intinde o capcana (adora sa-i testeze).
Se casatoreste: mai rar din dragoste, cel mai adesea din atractie sexuala sau intelectuala.

Compatibili sexual cu: Gemeni, Leu, Sagetator, Berbec.

Niciun comentariu: