marți, 18 ianuarie 2011

Leu


23 iulie - 22 august

Semn de foc fix, (stabil), masculin (extrovertit), guvernat de Soare

Verbu1 caracteristic: "a vrea"

Dominanta: creativitatea si imaginatia

Atuuri: generozitatea si entuziasmul

Piatra norocoasã: rubin

Metal: aur

Culoarea norocoasã: galben, orange

Ziua norocoasã: sâmbãta

Cifre norocoase: 1, 8, 10

Locurile norocoase: orase foarte mari, spatii deschise

Reprezentând cel de al cincilea semn zodiacal, Leul este guvernat de Soare si acest lucru este sesizat imediat. La fel ca si Soarele, considerat în mitologie centrul univesului, Leul simte cã este centrul universului si totul trebuie sã se roteascã în jurul sãu. Semnul aflat în opozitie cu Leul este Vãrsãtorul si în timp ce acesta este preocupat de bunãstarea celorlalti, de ideea de colectivitate la Leu se manifestã din plin egocentrismul, pentru el contând propria personalitate si bunãstare.

Ambitios si plin de energie, Leul are nevoie sã-si gãseascã un mediu care sã-i stimuleze creativitatea si în care sã-si poatã pune în valoare calitãtile de care este constient. Forta de convingere si vointa de fier tipice zodiei le va pune întotdeauna în slujba unor idealuri nobile pentru cã ceea ce conteazã pentru el cel mai mult este adevãrul si dreptatea pentru care e în stare sã meargã pânã în pânzele albe.

Foarte orgolios îsi doreste sã fie tratat ca un rege si ceilalti sã-l asculte. Posedã o energie fizicã si psihicã uriasã care-l fac sã-si ducã întodeauna la îndeplinire planurile. Ambitia si încrederea în fortele proprii sprijinite de o puternicã personalitate pe care stie sã si-o punã în evidentã îl vor conduce spre o carierã strãlucitã indiferent de domeniul abordat.

Dintre toate semnele zodiacale, Leul este cel care dispune de certe calitãti actoricesti, fiind o figurã teatralã si charismaticã care-i atrage pe ceilalti ca un magnet. La popularitatea de care se bucurã contribuie umorul sãu si altruismul de care dã dovadã.

Iubeste oamenii si simte nevoia sã fie în permanentã înconjurat de acestia si desi este foarte egocentric poate fi în acelasi timp generos si afectuos în manifestãrile sale.

Este inteligent dar uneori temperamentul impulsiv îi poate crea probleme pentru cã nu suportã jumãtãtile de mãsurã iar ceea ce detestã cel mai mult este incompetenta, lasitatea si minciuna.

În relatiile cu cei din jur poate fi câteodatã cam naiv dar are noroc si se descurcã în orice situatie. Îi place sã fie primul în orice face si este cu sigurantã semnul zodiacal care are calitãti înnãscute de lider. Demn de încredere si bun organizator, sociabil si comunicativ, îi place sã trãiascã bine si are toate sansele sã reuseascã acest lucru. Idealul Leilor este sã devinã cunoscuti de toatã lumea si atât timp cât sunt în centrul atentiei se simt excelent iar lucrul acesta îi conduce spre succes.

Se afirmã prin propriile forte si dorinta de a obtine victoria, dublatã de o vointã de neegalat îl ajutã sã reziste în conditii oricât de vitrege. Memoria excelentã, modul de a gândi practic si intuitia vin de asemenea în sprijinul lui si fac din el o persoanã de invidiat.

Se poate câteodatã sã reactioneze exagerat în fata unui obstacol, dar felul lui decis si optimist de a vedea lucrurile la care se adaugã mândria si încãpãtânarea îl determinã sã nu abandoneze si sã încerce sã resolve totul singur fãrã a cere ajutorul cuiva.

Ca semn de foc care se respectã, caracteristica lui este de a actiona mai înainte de a analiza situatia. Vrea sã trãiascã viata cu entuziasm, pentru el momentul de acum conteazã, nu ce a fost sau ce va fi. Idealist, pasional, cald si sensibil, nu tine cont dacã ceea ce vrea el este posibil sau nu.

Cu toate cã mereu pare sigur de sine îi este teamã cã ceilalti l-ar putea critica sau, mai rãu, cã ar fi ridicol. Are nevoie în permanentã de atentia celor din jur si vor fi destui cei care sã-i flateze orgoliul, spunându-i cã este cea mai veselã, drãgutã si atrãgãtoare fiintã pe care au întâlnit-o dar acestia nu urmãresc de fapt decât sã profite de bunãtatea si generozitatea Leului.

Foarte risipitor, nu ezitã sã-si cheltuiascã toti banii pentru a-si satisface capriciile si pentru a dovedi celorlati de ce sunt în stare, impresionându-i. Îsi doreste atât de mult sã primeascã complimente din partea tuturor si chiar dacã îsi dã seama cã aceste complimente nu sunt decât linguseli nu se supãrã. Dacã nu se simte apreciat se închide în sine însusi si devine agresiv cu cei din jur. Nu are rãbdare sã-i asculte pe ceilalti si nici nu se poate controla mai ales cã are tendinta de a dramatiza si convins cum este cã are în permanentã dreptate va încerca sã-si convingã anturajul cã lucrurile stau asa cum spune el.

În atitudinea lui predominã eleganta si un aer usor ostentativ. Poate pãrea inaccesibil si arogant dar cu toatea acestea este departe de a fi un bloc de gheatã. Dimpotrivã, are toate calitãtile pentru a atrage partenerii de sex opus, prin felul în carea aratã si se miscã. Trãsãturile lui sunt foarte bine conturate iar dincolo de privirea lui poti simti puterea pe care o degajã. Nu-si ascunde sentimentele niciodatã si îi va molipsi si pe ceilalti cu manifestãrile lui de bucurie sau de mânie.

În permanentã încordat pentru cã Leul este o persoanã activã, gata sã facã fatã oricãrei situatii. Are reflexe rapide si gesticuleazã mult pentru cã vrea sã impresioneze dar si sã se impunã oricum, oricui si oricând.

Leu - Defecte

23 iulie - 22 august

Nu stie sã facã compromisuri, considerând întodeauna cã el are dreptate, ceea ce îl face sã fie nesuferit. Replicile malitioase si aroganta afisatã îi poate irita pe cei din anturajul sãu dar acest lucru nu-l intereseazã pe nativul Leu. Are o pãrere prea bunã despre el si este foarte mândru, nerecunoscându-si niciodatã greselile.

Comportamentul inflexibil si tendinta de a despica firul în patru îi atrag critici din partea celorlalti, lucru pe care nu-l suportã. Ceea ce conteazã din punctul lui de vedere este propria pãrere, fãcându-l sã parã în ochii celorlalti egoist si lãudãros.

Leu - Sanatate

23 iulie - 22 august

Ca puncte sensibile, cei mai multi Lei au probleme cu spatele si capul. Îsi suprasolicitã organismul si din aceastã cauzã au probleme cu circulatia, sunt hipertensivi si aceasta datoritã felului lor de a fi, a implicãrii maxime pentru a-si îndeplini planurile. Niciodatã nu se va plânge cã este obosit sau cã îi este de ajuns, el se aflã într-o permanentã stare de agitatie. Are noroc pentru cã în general dispune de o sãnãtate de fier si de o energie cvasi-inepuizabilã ceea ce îl ajutã sã facã tot ceea ce si-a propus. Din cauza dramatismului lor pot ajunge neurastenici, dar ceeace îi îngrijoreazã cu adevãrat nu este boala în sine ci faptul cã aceasta I-ar putea împiedica sã probeze de ce sunt în stare prin actiunile lor.

Leu - Sexualitate

23 iulie - 22 august

Desi întretine relatii foarte bune cu cei cu care vine în contact, pentru cã nu se poate dãrui total din punct de vedere afectiv s-ar putea sã se cãsãtoreascã târziu sau deloc.

Foarte complicat în relatiile sale, se poate întâmpla sã se îndrãgosteascã la prima vedere dar totul sã fie doar un simpu foc de paie si Leul sã porneascã în cãutarea unei noi aventuri.

Nu este superficial, numai cã se implicã foarte greu într-o relatie, dar atunci când o face totul pentru el devine foarte serios – vrea totul sau nimic si pasiunea lui ardentã s-ar putea sã-l copleseascã pe celãlalt.

Ceea ce nu suportã într-o relatie este minciuna si trãdarea din partea partenerului si pe cât de îndrãgostit a fost, dragoste manifestatã si prin generozitatea si înflãcãrarea cu care înconjoarã persoana iubitã, pe atât de intolerant si neiertãtor va deveni.

Nativul Leu simte nevoia în permanentã sã-i fie hrãnit orgoliul leonin si de aceea dacã doriti sã-l cuceriti si mai ales sã-l pãstrati nu vã sfiiti sã-i faceti complimente – nimic nu o sã-i placã mai mult pentru cã el crede cã meritã tot ce e mai bun. De asemenea îl intereseazã schimbul de idei pentru cã el are pãreri personale pe care trebui sã le împãrtãseascã.

Veti descoperi în el o laturã dominatoare, chiar tiranicã, dar în acelasi timp blândã, caldã si calinã, gata sã vã satisfacã orice dorintã. Cere de la partenerul sãu fidelitate, dar detestã accesele de gelozie pentru cã din punctul lui de vedere odatã ce s-a implicat serios într-o relatie va rãmâne credincios, chiar dacã în drumul lui apar si alte posibile aventuri.

Femeia Leu obtine întotdeauna ceea ce vrea. În materie de sex un bãrbat trebuie sã tinã cont de pretentiile ei, pentru cã îi place sã domine. Îi place sã-si impunã propriile reguli pânã si în materie de sex. Plinã de pasiune, temperamentalã, vrea sã placã si acordã multã atentie în privinta felului în care aratã.

Adorã schimbarea si lucrul pe care-l detestã este monotonia, care o deprimã.

La fel ca nativa, nici bãrbatul nu suportã sã i se impunã o anume conduitã în relatiile sale. Dã dovadã de tandrete si sensibilitate dorind din tot sufletul sã-si satisfacã partenera. Apreciazã partenerele cu o personalitate la fel de puternicã ca a lui încercând totodatã sã le domine prin virilitatea sa.

Leu - Averea

23 iulie - 22 august

Generos cu sine însusi si cu ceilalti, nu urmãreste sã strângã bani albi pentru zile negre, dorind doar sã-si satisfacã micile capricii iar prin cheltuielile pe care le face încearcã doar sã-si facã viata mai frumoasã.

Face cu plãcere cadouri celor dragi, important fiind faptul ca acestia sã se simtã bine si sã împartã bucuria cu el.

Stie sã câstige bani pentru cã indiferent de domeniul abordat lucreazã bine si rãsplata va fi pe mãsurã. Nu îsi face probleme din cauza banilor si nici nu are de ce, pentru cã niciodatã nu-i vor lipsi, norocul fiind de partea sa. Ceea ce urmãreste de fapt este o carierã solidã care sã-l impunã în fata celorlalti si sã-i aducã si bani, bineînteles.

Leu - Ipostaze

23 iulie - 22 august

Barbatul din zodia Leu

Foarte mândru de felul în care aratã, - de obicei bãrbatii Lei sunt înzestrati cu un fizic atrãgãtor - orgolios si plin de sine atrage persoanele de sex opus, având multe aventuri la activ, doar din dorinta de a fi admirat. Este foarte inteligent dar si cam îngâmfat din pãcate, defect care îl poate transforma într-un individ fãrã scrupule.

Se erijeazã în lider oriunde s-ar afla, în familie sau în anturajul sãu. Are fortã de convingere si stie o multime de lucruri cu care îsi uimeste prietenii. Dorinta lui de a trãi viata intens si de a fi adulat de ceilalti îl fac sã ducã lucrurile la extrem. Se îmbracã extravangant, îsi cheltuieste toti banii la petreceri, provoacã scandaluri, bea pânã când cade sub masã si totul nu pentru cã îi place, ci pentru a-i impresiona pe ceilalti.

În familie vrea sa fie nr. 1, el este capul familiei si lui trebuie sã i se dea ascultare. Va face orice sacrificii pentru familia sa, pentru ca acesteia sã nu-i lipseascã nimic. Este cald si întelegãtor, încercând sã-i protejeze pe cei apropiati lui fãrã a deveni posesiv pentru cã în primul rând vrea sã se simtã el însusi liber.

Sotia lui trebuie sã fie o femeie frumoasã si cu mult bun simt pentru a nu încerca sã-i submineze autoritatea. Nu admite sã fie contrazis si odatã ce a hotãrât într-un anume fel asa rãmâne. Dincolo de aparentele explozive si temperamentul vulcanic se ascunde însã singurãtatea si mai ales teama cã i-ar putea dezamãgi pe ceilalti.

Femeia din zodia Leu

Inteligentã si plinã de farmec, nu are probleme în a-i cuceri pe reprezentantii sexului opus si îsi doreste lângã ea un bãrbat puternic. Va avea putine prietene femei deoarece stârneste invidii datoritã felului în care aratã si îi cucereste pe bãrbati. Foarte orgolioasã si plinã de încredere în fortele sale, îsi doreste o dragoste profundã, dar este constientã cã este inutil sã-l astepte pe Fãt-Frumos, care sã o înteleagã si sã o iubeascã asa cum viseazã ea.

Pentru o Leoaicã conteazã foarte mult aspectul exterior, hainele scumpe, bijuteriile si nu va ezita sã le etaleze ori de câte ori va avea ocazia. În dragoste este foarte pretentioasã si va gãsi foarte greu un bãrbat care sã-i satisfacã toate pretentiile. Vrea sã fie în permanentã admiratã si înconjuratã de oameni care sã-i facã complimente. Desi se îndrãgosteste greu, atunci când o face se transformã în femeia cea mai tandrã si afectuoasã.

Este sotia idealã pentru un bãrbat ambitios, pentru cã femeia Leu este sprijinul ideal pentru partenerul sãu în tot ceea ce vrea acesta sã realizeze. Îsi iubeste copii foarte mult, rãsfãtându-i exagerat, prin faptul cã le oferã o viatã de lux, multã libertate si multã dragoste maternã. Nu-si va pierde pea mult timp pentru a le face educatie fiind o fire independentã care tine foarte mult la libertatea sa.

Pe ansamblu este genul de femeie originalã care stie ce vrea de la viatã.

Copilul din zodia Leu

Orgoliul caracteristic se manifestã încã din fragedã copilãrie, copilul Leu nesuportând sã fie admonestat sau criticat în fata unor straini. În anturajul sãu, bineînteles cã este sef pentru cã este generos si întodeauna prietenii stiu cã pot conta pe el.

Este din fire curios, niciodatã multumit cu ceea ce stie, dorind sã cunoascã cât mai multe si sã se perfectioneze. Vesel, exuberant, foarte activ, îsi ascunde cu abilitate emotivitatea si teama cã ceilalti s-ar putea îndoi de calitãtile sale.

Este inutil ca pãrintii sã încerce sã-l educe folosind forta pentru cã se va încãpãtâna si mai mult în convingerile sale si atunci dintr-un copil drãgut si afectuos se va transforma într-un rebel de nestãpânit.

Dacã este înconjurat de afectiune si tratat cu întelegerea pe care crede el cã o meritã are toate sansele sã-si punã în valoare cât mai bine calitãtile.

Seful din zodia Leu

Incontestabil, Leul are calitãti native de lider si în sprijinul acestor afirmatii se pot enumera calitãti cum ar fi: puternica încredere în sine, simtul organizatoric, vointa de fier si charisma cu care îi cucereste pe ceilalti.

Stie sã se punã în situatii favorabile iar farmecul si optimismul de care dã dovadã îl fac sã aibã succes iar popularitatea lui sã fie în permanentã crestere. În relatiile cu angajatii si colaboratorii sãi este foarte exigent, dar în acelasi timp foarte generos.

Îi este greu sã recunoascã cã uneori subordonatii sãi pot avea idei mai bune decât ale sale dar va tine cont întotdeauna de pãrerile lor, fiind corect si rãsplãtindu-i, uneori mai mult decât meritã, pentru cã vrea sã lase o impresie bunã.

Este foarte mândru, nu acceptã criticile si doamne fereste! sã te îndoiesti cã deciziile luate de el nu sunt tocmai cele mai corecte. Apreciazã un subaltern cu simtul umorului, dinamic, ordonat si spiritual, care stie sã-i flateze orgoliul.

Va practica meserii care sã-i punã în valoare calitãtile si pe care exercitându-le sã se afle în centrul atentiei tuturor, sã culeagã aplauze la scenã deschisã, sã fie admirat si sã reprezinte un adevãrat exemplu pentru ceilalti

Subalternul din zodia Leu

Chiar si în situatia de subaltern, Leul încearcã sã-si manifeste rolul de conducãtor. Dinamismul sãu si-l va pune în slujba unui singur ideal, acela de a avansa cât mai repede si de aceea va face mari eforturi pentru a dovedi de ce este în stare, convingându-i pe ceilalti cã meritã sã fie sef.

Foarte greu se acomodeazã cu o pozitie inferioarã, sã primeascã ordine sau sã suporte autoritatea altei persoane. Ceea ce îl deranjeazã cel mai mult este nerecunoasterea meritelor sale. Constiincios în ceea ce priveste profesia sa, nu-i place sa-si piardã timpul cu fleacuri pe care le lasã în seama altora. Dacã în postul pe care îl are nu reuseste sã urce pe scara ierarhicã va pãrãsi imediat acel post si îsi va cãuta un altul în care sã se simtã propriul sãu stãpân.

Leu - Potriviri

23 iulie - 22 august

Leu-Leu

Se înteleg foarte bine numai din punct de vedere profesional pentru cã se completeazã reciproc. Din punct de vedere sentimental, relatia este un esec pentru cã firile orgolioase îi împiedicã sã ajungã la o întelegere.

Leu-Fecioara

Afectiv s-a putea ca lucrurile sã evolueze destul de bine, cu conditia ca Fecioara sã nu fie prea curioasã iar Leul destul de tolerant. Profesional nu se înteleg deloc pentru cã Leul nu suportã sã fie criticat în permanentã de Fecioarã iar aceasta nu admite autoritarismul si aerul de superioritate afisat de Leu.

Leu-Balantã

Dacã fiecare va sti sã renunte la orgoliile personale si sã facã anumite concesii este posibil ca relatia sã meargã foarte bine. Amândurora le place viata mondenã, sunt sociabili si au gusturi comune.

Leu-Scorpion

Ambele zodii posedã o personalitate puternicã dar diferentele prea mari de caracter nu se pot compensa prin atractia sexualã pe care o resimt unul pentru celãlalt. Pentru Leu, ranchiuna si gelozia Scorpionului sunt insuportabile iar dorinta de libertate a Leului nu este înteleasã de Scorpion.

Leu-Sãgetator

Legãtura dintre cele douã semne de foc este idealã, din toate punctele de vedere. Orgoliul, entuziasmul si dorinta de a învinge îi apropie si în sfârsit fiecare poate spune cã si-a gãsit un partener pe mãsurã.

Leu-Capricorn

Dacã ajung la un echilibru în relatia lor va fi o relatie solidã. Din punct de vedere temperamental Leul este extrovertit, expansiv în timp ce Capricornul este mai retras, mai rational si tocmai modul diferit de abordare a problemelor îi poate ajuta pe amândoi.

Leu-Vãrsãtor

Întelegerea este excelentã in plan sexual dar nu si pe celelalte planuri, iar o relatie nu se reduce doar la sex. Aerul impetuos al Leului îl intimideazã pe Vãrsãtorul plin de fantezie care vrea sã trãiascã liber. În final este o relatie care poate sã dureze dar se si poate încheia brusc ca si cum n-ar fi fost.

Leu-Pesti

Poate cã la începutul relatiei pe Leu sã-l flateze dependenta Pestilor de el dar pe parcurs neîncrederea si sensibilitatea Pestilor îl deranjeazã iar acestia se simt jigniti de agresivitatea Leului.

Leu-Berbec

Relatia promite sã fie trainicã datorit afinitãtii stabilite între semnele de foc. Berbecul nu se simte dominat si acceptã ca Leul sã preia conducerea iar acesta îsi doreste ca de partea lui sã se afle o persoanã dinamicã precum Berbecul.

Leu-Taur

Desi pe plan sexual, legãtura este excelentã, Leul nu poate întelege încãpãtânarea mergând pânã la fanatism a Taurului iar acesta este deranjat de dorinta Leului de a domina cu orice pret. În final, relatiile dintre ei ajung atât de tensionate încât o rupturã este inevitabilã.

Leu-Gemeni

Dorinta de libertate atât de arzãtoare la ambele semne îi uneste si relatia poate fi excelentã pentru cã vointa puternicã a Leului este sustinutã de inteligenta Gemenilor. În timp în relatia lor pot apãrea complicatii pentru cã Leul îi gãseste pe Gemenii superficiali iar acestia la rândul lor îi considerã pe Lei mult prea sentimentali.

Leu-Rac

Cu conditia ca Leul sã accepte slãbiciunile Racului, sensibilitatea si pesimismul acestuia, se poate ajunge la stabilirea unei relatii, desi este putin probabil. Impulsivul Leu are în comun cu introvertitul Rac atasamentul pentru familie dar nu se stie dacã este de ajuns pentru evitarea unui conflict. Depinde doar de fiecare nativ.

Leu - Zodia pe zile

23 iulie - 22 august

Primul decan ( 23 iulie - 2 august )

Este un visãtor cu o dozã prea mare de idealism pentru timpul pe care îl trãieste. Are o gândire rafinatã si va învãta din experientele vietii, vindecându-se pentru totdeauna de naivitatea din copilãrie. Cam suspicios în relatiile cu ceilalti, vanitos, are o pãrere foarte bunã despre sine si nu are rãbdare sã-i asculte pe ceilalti. Este norocos si va reusi sã realizeze ceea ce si-a propus. Trebuie doar sã dea dovadã de ceva mai mult entuziasm.

23 iulie: Hotãrât, merge pânã la capãt, fãrã sã se abatã din drum. Vointa de fier si cinstea de care dovadã îi cuceresc pe cei din jur.

24 iulie: Inteligent si abil, nu are probleme sã-si impunã propriul punct de vedere manipulându-i pe ceilalti. Se aflã într-o permanentã întrecere si singurul lucru pe care îl urmãreste cu îndârjire este victoria.

25 iulie: Temperamental si imprevizibil, îi surprinde pe ceilalti cu reactiile sale. Stie sã-si punã în valoare calitãtile si va face orice efort pentru a-si atinge scopurile chiar dacã asta înseamnã sã facã sacrificii.

26 iulie: Uneori cam indolent si indecis dar tandru si afectuos, îsi doreste sã întemeieze o familie cu multi copii pe care sã-i vadã strânsi în jurul sãu si de aceea se va cãsãtori de timpuriu.

27 iulie: Prudenta si rãbadrea este ceea ce îl caracterizeazã cel mai bine. Este putin mai retras fatã de majoritatea nativilor dar acest lucru nu-l va împiedica sã obtinã ceea ce doreste.

28 iulie: Este posibil sã fie dezamãgit din cauza oamenilor care profitã de pe urma prea marii lui încrederi în ceilalti. Din fericire pentru el nu se simte foarte afectat de acest lucru si îsi contiunuã drumul mai departe.

29 iulie: Plin de pasiune, se aprinde repede dar la fel de repede se stinge si cautã altceva. Este indecis si nici un partener nu i se pare cã ar fi ceea ce doreste el si atunci mai încearcã.

30 iulie: Cam agresiv si imprudent, îi uimeste prin felul de a reactiona pânã si pe cei apropiati de sufletul lui. Nu acceptã sã fie contrazis si vrea sã urmeze doar calea pe care si-a ales-o fãrã nici un fel de interventii ale altcuiva.

31 iulie: Cam dur si rigid în manifestãrile sale, cu mult simt practic simte totusi nevoia sã fie sprijinit de ceilalti. Îi lipseste vointa de a se impune prin fortele proprii.

1 august: Generos, altruist îsi câstigã usor un nume si chiar dacã dã dovadã de prea multã exigentã în raporturile cu cei din jur, acestia îl apreciazã pentru ceea ce face. Câteodatã se simte cam singur si neînteles.

2 august: Ambitios dar în acelasi timp vunerabil, simte nevoia sã ascundã acest lucru fatã de ceilalti si de aceea are un aer misterios. Va cunoaste faima dar si decãderea bruscã.

A1 doilea decan ( 3 august - 12 august )

Rational, calm, plin de idei, spontan, se va afla mereu în centrul atentiei, convingându-i pe ceilalti cã cel mai bun este punctul lui de vedere. Îsi doreste sã obtinã aprecierea anturajului stiind cã acest lucru înseamnã avansarea pe scara ierarhicã. Are impresia cã lui nu i se poate întâmpla nimic rãu chiar dacã ceilalti sunt de altã pãrere. Nu este rãzbunãtor dar dã dovadã de foarte multã intolerantã ceea ce îi poate atrage critici din partea celor din jur care îl considerã putin cam paranoic.

3 august: Va avea în viatã un drum fãrã obstacole si se va bucura de protectie. Ca manifestare este când calm si supus, când foarte nervos si cu iesiri necontrolate.

4 august: Are foarte multã personalitate dar nu va reusi sã facã o carierã strãlucitã pentru cã se lasã influentat de cei din jur. Este foarte sensibil si dacã considerã cã a gãsit pe cineva care sã reprezinte iubirea vietii lui nu va ezite sã-i îndeplineascã orice dorintã.

5 august: Nu-si pierde capul în nici o împrejurare dând dovadã de foarte mult calm si stãpânire de sine. Se va cãsãtori mai degrabã din interes decât din dragoste.

6 august: Sensibil si impresionabil, spre deosebire de majoritatea Leilor îi place sã trãiascã mai retras, departe de lumea dezlãntuitã.

7 august: Produce o puternicã impresie celor din jur si este genul de persoanã care întotdeauna alege prezentul de teamã cã viitorul ar putea fi nefast si i-ar anula toate planurile pe care si le-a fãcut.

8 august: Foarte devotati partenerilor de viatã chiar dacã acestia nu meritã încrederea pe care el le-o acordã. Suferã atunci când se simte trãdat, mai ales cã ceea ce doreste el este de fapt sã se simtã în sigurantã din punct de vedre afectiv.

9 august: Pe ansamblu nu va strãluci dar este un spirit conciliant si datoritã faptului cã posedã foarte multã energie, ar putea sã o foloseascã practicând un sport de performantã.

10 august: Încearcã sã cãlãtoreascã cât mai mult si nici un obstacol nu va fi prea greu de trecut pentru el în dorinta de a-si atinge scopul, acela de a cunoaste lumea cât mai bine.

11 august: Dacã cei din jur nu fac efortul sã-l cunoascã mai bine l-ar putea crede un mincinos incurabil dar el vrea doar sã le câstige simpatia si sã se afle în centrul atentiei.

12 august: În aparentã foarte dur, are un caracter amabil si rezervat. Nu posedã destulã vointã si acest lucru se va reflecta mai târziu în planurile începute si abandonate.

Al treilea decan ( 13 august - 22 august )

Fire de luptãtor cu o existentã agitatã, dinamic si entuziast, ambitios si risipitor, fãcând tot felul de excese. Ceilalti se plictisesc repede de lungile lui monologuri despre situatia strãlucitã pe care o va dobândi, considerându-l doar un lãudãros. Cu conditia sã nu tinã seama de pãrerile lor si sã facã ceea ce si-a propus ar putea ajunge acolo unde si-a propus.

13 august: Impulsiv si imprudent se bazeazã pe ajutorul prietenilor pentru a reusi sã facã ceea ce a început. Nevoia permanentã de prietenii poate fi si un handicap în momentul când acestia îl vor pãrãsi si el nu va mai avea pe cine sã se bazeze.

14 august: Talent artistic rafinat care însã trebuie sustinut de eforturi prelungite pentru ca acest talent sã fie valorificat.

15 august: Stie sã se impunã ca lider dar îsi sacrificã viata personalã în favoarea celei profesionale si din acest motiv va avea probleme în familie care îi vor face nenumãrate reprosuri.

16 august: Viseazã cu ochii deschisi si datoritã firii lui boeme nu îl intereseazã aspectele materiale ale vietii de zi cu zi si de aceea nu se va agita niciodatã sã câstige bani.

17 august: Abil si plin ce complicatii, se simte atras de tot ceea ce strãluceste: aur, bijuterii. Îsi doreste un post sigur si bine plãtit.

18 august: Detestã jumãtãtile de mãsurã si nu este în stare sã facã compromisuri ceea ce îi va creea mari necazuri din punct de vedere profesional sau sentimental.

19 august: Ambitios dar în acelasi timp si foarte generos, nu reuseste sã înteleagã cum pot unii oameni chiar foarte apropiati lui sã profite de bunãtatea lui si atunci se simte jignit.

20 august: Fire mai retrasã, introspectiv, sensibil, preferã de cele mai multe ori sã mediteze în singurãtate, dorindu-si o existentã calmã, fãrã aventuri.

21 august: E întotdeauna bine dispus, plin de viatã si îsi doreste o familie numeroasã, cu multi copii care sã vadã în el un patriarh. Nu este foarte sigur cã va ajunge sã-si îndeplineascã dorinta deoarece el cautã mereu ceva nou si incitat.

22 august: Face promisiuni pe care nu le va onora niciodatã. Are multi pietenii pentru cã stie sã jongleze cu vorbele si sã-si convingã auditoriul cu farmecul sãu.

Niciun comentariu: