duminică, 9 ianuarie 2011

Brothers And Sisters – S1 Ep01


Primul episod, ca marea majoritatea a primelor episoade, nu e atat de spectaculos. Incearca in 40 de minute sa te introduca rapid in poveste si sa il pipereze cumva ca sa fie siguri ca o sa se mai uite lumea si la cel de-al doilea.

Calista Flockhart aka. Kitty Walker e oaia neagra certata cu mama, care dupa 3 ani revine acasa pentru ziua ei. Lucreaza la un radio din New York, dar un post de televiziune ii propune un show politic in orasul natal, Los Angeles. Odata cu interviul pentru noul job vine si propunerea prietenului de a se casatori si de-a refuza televiziunea.

Doi dintre cei 5 frati, lucreaza la afacerea familiei, despre care aflam pe parcurs ca are probleme si e pe duca, fratele mai mic se drogheaza din cauza unei dramei petrecute in Afganistan, iar “prietenul tuturor”, fratele gay, e prezentat ca stalpul de rezistenta.

Secretele nu au loc in familia Walker, totul se afla mai devreme sau mai tarziu, iar scenaristii nu s-au ferit sa ii ofere fiecarui personaj un moment stanjenitor inca de la inceput.

Finalul nu e nici unul foarte surprinzator, dar nici unul tocmai neasteptat. Vorba aia “nici prea prea, nici foarte foarte”.


Niciun comentariu: