sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Balanta, 22 octombrie - Ziua ispitei

Viata nativilor acestei zile este afectata de orice latura a tentatiei, atractiei, magnetismului sau seductiei. De cele mai multe ori, ei insisi sunt cei care dau nastere unor astfel de sentimente, dar le pot cadea prada in acelasi timp. In orice caz, va avea loc o criza atunci cand o persoana nascuta in aceasta zi va fi implicata intr-o situatie romantica. Acest moment va fi destul de dificil pentru toti cei implicati. Nativii sunt capabili sa dea nastere unor extraordinare resentimente si stari de gelozie. Sunt foarte puternici din punct de vedere emotional. De cele mai multe ori, prezenta lor va afecta individualitatea celorlalti. Cei nascuti in aceasta zi isi controleaza foarte bine emotiile. Daca isi propun, vor putea manipula sentimentele celorlati cu mare dexteritate si pricepere. Fapul ca sunt o amenintare pentru orice relatie nu este in totalitate adevarat.

Unii dintre nativi ascund o latura salbatica sub o atitudine distanta sau modesta. Aceste sentimente ascunse vor fi dezvaluite foarte rar si numai prietenilor apropiati. Cei nascuti in aceasta zi nu sunt foarte priceputi sa isi arate emotiile, dar au talentul de a le descoperi pe ale celorlalti. Puterea lor de a influenta este foarte mare. Uneori este suficient sa intre intr-o incapere pentru a schimba starea de spirit a celor care se afla acolo. Desigur, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa fie foarte atenti atunci cand isi exercita aceste puteri. Nu este nevoie sa fie precauti doar de dragul celorlalti. Comportamentul lor poate avea si consecinte nedorite, care in cele din urma s-ar putea sa ii afecteze chiar si pe ei. In general, posibilitatea ca nativii sa raneasca este mai mare decat posibilitatea de a fi raniti. Au un mod anume de a se proteja, dar nu vor avea intotdeauna o atitudine agresiva sau defensiva. Vor reusi sa evite suferinta fiind mai decenti, mai moderati si mai responsabili decat persoana care se afla langa ei. Daca o relatie se va sfarsi, ei vor fi cei carora li se va simti lipsa. In plus, in mod sigur ei vor fi cei care vor avea constiinta impacata.

Cei mai multi dintre nativii acestei zile au o latura rebela a caracterului. De obicei, in tinerete isi vor exprima orice atitudine de acest tip. Dupa aceasta perioada, se vor regasi in categoria conservatoare a societatii (mai ales in jurul varstei de 40 de ani) si probabil se vor intreba cum au ajuns in aceasta situatie.

Perechea potrivita pentru acesti nativi va fi o persoana foarte echilibrata si capabila sa raspunda sau sa evite vibratiile seducatoare pe care le vor raspandi. Probabil ca in fata unor astfel de indivizi, cei nascuti in aceasta zi isi vor lasa jos garda emotionala. Este foarte important ca nativii sa invete cum sa foloseasca puterea de seductie, atat a lor cat si a celorlalti. Astfel, vor putea gasi fericirea printr-o iubire sincera si neconditionata.

SFATURI:Nu abuza de puterea ta de a influenta. Incearca sa fii chibzuit si bun. Arata ca ai sentimente. Nu trebuie neaparat sa fii tu cel care detine controlul asupra situatiei.

PUNCTE FORTE:

Magnetic

Fermecator

Entuziast

PUNCTE SLABE:

Neechilibrat

Dominant

Diversionist

Niciun comentariu: