sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Balanta, 10 octombrie - Ziua economiei prudente


Nativii zilei de 10 octombrie au tendinta de a fi circumspecti in ceea ce priveste afacerile lor financiare si relatiile de afaceri, in general. De obicei, sunt adeptii lucrului cu banii si plasarii investitiilor. Pentru ei, banii nu sunt numai o recompensare a muncii lor ci si un indicator dupa care se orienteaza. Cei nascuti astazi sunt extrem de agili si analitici. An dupa an ei vor demonstra ca sunt capabili sa asigure o functionare linistita a afacerii lor, familiei sau organizatiei. Modalitatea in care gandesc administrarea problemelor poate fi de incredere.

Persoanele nascute pe data de 10 octombrie sunt cele pe care te poti baza atunci cand o incercare va esua. Rabdatori, dar fara sa isi piarda timpul prea mult, ei pot indrepta lururile si le pot repune in functiune. Cei nascuti astazi nu sunt doar capabili sa ia anumite probleme de la zero, ci sa le si indrepte (uneori abordand o maniera destul de drastica), dar sunt capabili sa lucreze cu ceilalti pentru a se asigura ca asemenea dificultati nu vor mai aparea. Ganditori pozitivi, ei dispretuiesc pierderile in zadar, utilizarea incorecta si toate tipurile de actiuni sau ganduri negative. Totusi, ei sunt rareori cruciati care afiseaza un entuziasm plin de zel. Ei afiseaza mai degraba o atitudine mai sobra, in special cand este vorba de afacerea vietii lor.

In vietile lor private, nativii zilei de 10 octombrie pot fi de doua tipuri. Un tip ar fi cel care are o natura emotionala ce oglindeste activitatea profesionala excelenta, fiind extrem de atent pentru a evita toate felurile de suparari sau implicari periculoase, indiferent cat de tentante ar parea acestea. Acest tip mult mai introvertit nu este interesat de oameni, ci de proiecte, munca si afaceri, privind sentimentele ca pe niste distrageri sau chiar mai rau. Cel de-al doilea tip este generos cu afectiunea si nu se pazeste atat de temeinic in acest sens, uneori devenind extravant din punct de vedere emotional. Acest ultim tip este extrovertit, intens si poate fi extrem de imaginativ, dar in acelasi timp si extrem de romantic.

Nativilor zilei de 10 octombrie le place foarte mult sa isi intemeieze camine comfortabile, dar si eficiente. Indiferent cat de umile le sunt mijloacele, ei vor indrazni sa creeze un mediu frumos, desi modest, in care vor locui cu placere. Bogati sau saraci, ei toti cred in lucrurile fundamentale, in placerile simple ale vietii. Persoanelor nascute pe data de 10 octombrie le place sa tinda in primul rand spre lucrurile esentiale. In acest sens ei sunt niste ganditori logici. Nu sunt genul de oamani care isi risipesc energia. Artistii nascuti in aceasta zi vor fi recunoscuti imediat dupa tendinta lor de a inflori lucrurile.

Nativii care se bucura de un mare succes sunt aceia care stiu cum sa lase banii sa circule si resursele lor isi urmeaza propriul curs. Nativii cu mai putin succes si cel mai adesea cei mai nefericiti pot fi economicosi si se vor teme sa nu piarda ceea ce poseda. Nativii zilei de 10 octombrie trebuie sa invete ca a cheltui este la fel inportant ca si a economisi, ca un rulaj sanatos al banilor lichizi face viata mult mai interesanta si mult mai demna de trait. Acest adevar se aplica si in cazul vietii lor sentimentale. Intr-adevar, cei nascuti astazi se descurca mai bine cand isi permit sa experimenteze o gama mai vasta de sentimente si sa aprofundeze ceea ce inseamna increderea in iubiti si prieteni. Echilibrul intre a da si a lua in toate aspectele vietii este probabil cea mai importanta lectie pe care o pot invata.

SFATURI: Nu-ti fie frica sa cheltuiesti bani, timp si efort. Uneori este bine sa mai si renunti la ele. Gandeste in stil mare. Deschide-ti sufletul. Dezvolta-ti latura artistica si lasa-ti imaginatia sa zburde libera. Relaxeaza-te.

PUNCTE FORTE: Selectiv Intuitiv Precis

PUNCTE SLABE: Exagerat de prudent Temator Inchis

Niciun comentariu: