vineri, 18 iunie 2010

Gemeni, 6 iunie - Ziua vizionarului

Nativii zilei de 6 iunie poseda o viziune caracteristica care se poate manifesta in cadrul profesiei, in afacerile de familie si in domeniul lor de studiu si va influenta fiecare aspect al vietii lor. Pentru ei este foarte important sa isi duca la bun sfarsit planurile de anvergura pe care le incep. Astfel, cei nascuti astazi pot fi singuratici sau incapabili sa se deschida in profunzime in fata celor apropiati. Ei au impresia ca si-au exprimat deja sentimentele ce stau de fapt ascunse in sufletul lor.

Cel mai mare pericol pentru cei nascuti pe 6 iunie este ca viziunea lor ii va duce la extreme, atat in ceea ce priveste oamenii, cat si faptele. Rezultatele negative ale unui asemenea extremism pot implica atat vatamari personale cat si esecuri si chiar deces. Astfel, cei nascuti astazi trebuie sa fie protejati atunci cand fac uz de energii neobisnuite.

Polaritatile de toate felurile ii captiveaza pe cei nascuti pe 6 iunie. Nativii acestei zile nu au prea mult timp pentru a face compromisuri sau pentru a cauta sensul vietii. De obicei, ei vor cauta sa isi implineasca obiectivele si dorintele. Anumite persoane nascute pe 6 iunie par sa fie moderate sau chiar conservatoare in comportament. In spatele unei asemenea fatade se ascunde insa o fiinta cu o fire mult mai radicala. In cazul in care cei nascuti pe 6 iunie sunt obligati de catre societate sau circumstante sa duca vieti mult mai previzibile, latura lor salbatica se manifesta sub forma unor vise si fantezii.

Femeile nascute pe 6 iunie pot avea calitati neobisnuite, chiar bizare. In general, insa, barbatii nascuti astazi vor fi cei ciudati. Persoanele mai putin evoluate nascute astazi vor avea un comportament excentric si o viziune prea slaba asupra lumii. Acesti nativi mai putin inzestrati sau mai putin avansati trebuie sa invete sa-si accepte rolul in viata. In caz de dezechilibru mintal extrem, nativii acestei zile se pot manifesta distructiv si chiar criminal.

Cei mai evoluati nativi ai zilei de 6 iunie vor face inevitabil uz de abilitatile lor vizionare pentru a-i edifica si avansa pe cei din jurul lor. Adesea, ei vor folosi o modalitate de comunicare unica. Ideile unor asemenea nativi servesc ca sursa de inspiratie pentru cei capabili sa ii inteleaga. Pentru a ajunge sa aiba o audienta mai mare, nativii zilei de 6 iunie trebuie sa se asigure ca mesajul lor este foarte bine inteles. Ei trebuie sa fie siguri ca nu intervine nici un fel de blocaj intre ei si auditoriu.

Cei nascuti pe 6 iunie poseda un zel revolutionar, o dorinta de a reface structurile sociale existente dupa propria perceptie in scopul de a le imbunatati. Mai presus de toate, libertatea este o conditie de baza pentru nativi.

SFATURI: Invata sa impartasesti mai mult celorlalti. Atentie la efectul pe care il ai asupra celorlalti. Nu neglija lucrarile mici de intretinere. Incearca sa ramai cu picioarele pe pamant.

PUNCTE FORTE:

Vizionar

Expresiv

Artistic

PUNCTE SLABE:

Neinteles

Extremist

Aerian



Niciun comentariu: