luni, 31 mai 2010

Taur, 21 mai - Ziua viziunii infailibile

Cei nascuti pe 21 mai au viziuni de anvergura si tenacitatea de a rezista pe pozitie, indiferent despre ce este vorba. Odata ce s-au angajat intr-o lupta, ei se mentin pe pozitie pentru multa vreme indiferent de dificultatile pe care trebuie sa le infrunte in acest sens. De fapt, ei iubesc provocarea, iar obstacolele pe care le intalnesc nu fac decat sa ii stimuleze. Astfel, ei nu vor fi genul de “oameni idee” care fie ca renunta la ceea ce au inceput, fie ca isi pierd interesul sau pur si simplu trec mai departe datorita starii de agitatie ce ii caracterizeaza. Nativii zilei de 21 mai sunt persoane ce doresc sa-si implementeze ideile, sa le manifeste in mod concret. Ei au un sentiment concret pentru elementele palpabile, senzuale si fizice din viata lor. De cele mai multe ori, ideile si viziunile lor implica o transformare a elementelor fizice.

De asemenea la nativii acestei zile se percepe cu un puternic angajament social. Cei nascuti pe 21 mai nu viseaza la turnurile de fildes. Ei trebuie sa fie in tema cu tot, ducand o lupta continua pentru ceea ce cred ca este corect, fiind pro sau contra societatii. De cele mai multe ori, cruciada lor este demarata pentru a-si sustine cauzele proprii, dar sunt si cazuri cand acestia se dedica si cauzelor celorlalti. Intr-adevar, punctul lor forte este sa dea, nu sa ia. De fapt, ei vor intampina dificultati in a primi daruri sau ajutor din partea celorlalti. In astfel de cazuri, ei actioneaza singuri, munca lor fiind centrul universului lor. Nativii sunt genul de oameni care in general nu au nevoie de un sef sau de o persoana care se va ocupa de relatiile cu publicul. Lor le place sa faca treaba de la inceput pana la sfarstit.

Banii necesari pentru realizarea unui proiect inceput sunt gasiti uneori chiar in ultimul moment. Este de admirat increderea lor ca vor gasi o solutie pentru a-si rezolva acest tip de probleme. Ei reusesc sa faca in asa fel incat mijloacere de sustinere a respectivei lucrari sa fie disponibile atunci cand au nevoie de ele. Totusi, ei pot lupta ani intregi fara sa realizeze nimic. Este posibil chiar ca ceilalti sa rada si sa-i dispretuiasca, dar acest lucru nu ii va abate de la obiectivele lor. Personalitati dominante, ei sunt foarte fericiti cand dispun de subordonati. Nativii mai putin influenti inzestrati cu talent si idei stralucitoare vor suferi in tacere toata viata pentru ca nu vor fi capabili sa-si exprime aceste calitati. Uneori, ei se vor multumi sa aiba pe locul doi un partener, un angajat, un copil chiar. Asemenea nativi ai zilei de 21 mai atrag inevitabil resentimentele si compatimirea celorlalti. Ei au nevoie de actiune. In aceste conditii, nativii mai evoluati vor reusi sa-si indeplineasca indatoririle cu succes. Una din problemele nativilor mai putin increzatori este identificarea propriilor talente.

In cele mai bune conditii, ziua de 21 mai le confera talente majore pentru a putea realiza si finaliza ceea ce si-au propus. Totusi, cei nascuti astazi trebuie sa se fereasca sa fie aroganti si egoisti sau sa se cufunde in tentatii egoiste jucand rolul martirului sau a sfantului suferind. Ei trebuie sa-si examineze periodic motivele personale pentru a fi siguri ca altruismul si darnicia lor sunt reale. De asemenea, cei nascuti pe 21 mai trebuie sa invete ca daruirea si primirea sunt cele doua fete ale unei monede. Acceptarea ajutorului celorlalti face parte din natura umana.

SFATURI: Examineaza-te indeaproape. Examineaza-ti motivele. Invata sa accepti ajutorul celorlalti si n-ar strica sa fii din cand in cand vulnerabil. Abordeaza sarcini mai marunte, dar si proiecte mari. Nu strica sa fii politicos si amabil. Si odihna este importanta.

PUNCTE FORTE:

Neinfricat

Curajos

De succes

PUNCTE SLABE:

Egoist

Lipsit de vulnerabilitate

Stresat



Niciun comentariu: