luni, 24 mai 2010

Taur, 16 Mai - Ziua Talentului Extraordinar

Persoane nascute pe data de 16 mai au doua laturi ale caracterului care sunt foarte fin delimitate. Ei isi arata cu aceeasi usurinta atat partea excentrica cat si cea echilibrata. Aceste persoane se manifesta excentric inca de la inceputul vietii si din acest motiv se considera extrovertite. Desigur, cativa dintre cei nascuti in aceasta zi au parte de o educatie riguroasa, educatie care le-a cultivat latura moderata sau pe cea conservativa a personalitatii. Aceste persoane isi vor manifesta totusi, tendintele excentrice mai tarziu in viata. In orice caz, nativii isi vor manifesta tot mai mult aceste tendinte odata cu trecerea anilor. Persoanele nascute pe data de 16 mai pot da impresia ca sunt echillibrate si linistite. Intr-adevar, multe dintre ele se manifesta in acest fel. Pentru a-si arata adevarata personalitate este nevoie doar sa le fie captata atentia de un lucru care ii intereseaza. Acolo unde sunt implicate emotiile, mai ales furia, acestor persoane, manifestarile lor sunt asemenea unui vulcan care este gata sa erupa. Cei care au cunoscut aceasta latura a nativilor ii trateaza pe acestia cu destul de multe menajamente. Nu este o priveliste tocmai frumoasa sa vezi cum o persoana nascuta pe data de 16 mai isi manifesta temperamentul.

Daca persoanele nascute pe data de 16 mai isi consuma tumultoasele emotii in activittati creatoare, rezultatul obtinut va fi unul impresionant prin puterea si noutatea sa. Daca nativii nu sunt capabili sa se controleze, isi vor consuma inutil energia manifestandu-si in mod exagerat emotiile. Intr-adevar, persoane nascute pe data de 16 mai trbuie sa isi cultive parte expresiva a personalitatii lor. Vor avea de castigat in aceasta autoeducare daca se vor ingriji si isi vor educa propriile plante si animale.

In viata de zi cu zi, persoanele nascute pe data de 16 mai vor avea parte de multe frustrari. Acestea pot fi cauzele unor probleme psihologice. Uneori, aceste frustrari sunt fi atat de puternice incat nimeni, nici macar un bun psihiatru, nu va putea ajuta nativii. Ajutorul va da rezultate doar daca acestia il vor acccepta si vor avea ei insisi grija de psihicul lor. Impulsurile autodidtructive, depresiile si manifestarile nebunesti sunt posibile. Prietenii si familiile care anticipeaza aceste manifestari sunt sfatuiti sa se dea la o parte din cale nativilor, dar sa nu se indeparteze prea mult pentru ca s-ar putea sa fie nevoie de ajutorul lor. Sprijinul acestora in situatii de criza este foarte important. Pe de cealalta parte, atunci cand lucrurile merg bine, este o placere sa fii in preajma unei persoane nascute in aceasta zi. Nu isi vor reprima in nici un fel bunatatea si afectiunea si de aceea vor fi ca un soare care straluceste asupra tuturor.

Culoarea, materialul si croiala au o foarte mare importanta pentru persoanele nascute pe data de 16 mai. Felul in care se imbraca are un efect foarte puternic atat asupra starii lor psihice si asupra comportamentului lor. Pentru a nu deveni prea ciudati, nativii permit doar modei sa le influenteze in acest fel viata. Semnul distinctiv al persoanelor nascute in aceasta zi este talentul si el trebuie exprimat intr-un fel. Trebuie spus ca acest talent nu se manifesta doar in ceea ce priveste domeniul artistic ci si in activitati incepand cu afacerile si terminand cu sportul. Daca cei nascuti in aceasta zi isi pot dezvolta stilul si forma de expresie proprii, se vor bucura de succes si fericire.

SFATURI: Gaseste-ti propriul mod de de a te exprima. Fii comunicativ si invata sa te autocontrolezi. Largeste-ti orizontul activitatilor s-ar putea sa iti foloseasca. Incearca sa termini proiectul pe care la-i inceput inainte sa incepi un altul.

PUNCTE FORTE:

Lipsit de inhibitii

Expresiv

Plin de viata

PUNCTE SLABE:

Lipsit de precautie

Instabil

Schimbator



Niciun comentariu: