miercuri, 27 ianuarie 2010

Miturile Sfantului Valentin

Da, e din nou acea perioada a anului. Dragostea este in aer si la fel plutesc inimioarele, florile, bomboanele si Cupidon cu sageata.

Sunteti din nou confuzi si nu stiti bine nici acum de ce trebuie sa fiti mai iubitori si sa o coplesiti pe ea cu diferite dulcegarii. In orice caz, nu lasa presinea sa te doboare. Odata cu stresul vine si dorinta de a o impresiona. O scurta aruncare a privirii asupra miturilor starnite de Sfantul Valentin, s-ar putea sa te surprinda.

Mitul 1
Este ok sa treci peste Sfantul Valentin

Nu o sa ii cada bine deloc daca ii spui ca ai vrea sa sariti peste aceasta sarbatoare. Isi va vedea prietenele mergand la intalniri si se va intreba voi de ce nu faceti la fel. Planuieste o activitate pe care amandoi o adorati. Orice activitate pe care o faceti impreuna o sa ii demonstreze ca acea zi are o semnificatie.

Mitul 2
Trebuie sa sarbatoresti pe 14 februarie

Nimeni nu spune ca trebuie sa o sarbatoriti in aceeasi zi in care o sarbatoresc toti. Ai putea in schimb sa alegi o alta zi din saptamana pe care sa o declari Valentine`s Day doar a voastra. Localurile vor fi mai putin aglomerate si nu te vei mai simti ca o oaie in multime. Nu ii va pasa cand sarbatoriti atata vreme cat vede ca iti pasa. S-ar putea sa aprecieze inovatia ta.

Mitul 3
Va intalniti de cateva luni, deci nu trebuie sa sarbatoriti

Nu este nevoie sa faci ceva romantic cu noua iubita, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o ignori. O sa se intrebe in acest caz daca esti cu adevarat interesata de ea. In loc sa ignori sarbatoarea, ai putea sa nu planuiesti ceva romantic. In loc, ai putea planui ceva amuzant. Du-o la un film de comedie sau la un curs de dans, oriunde veti putea sa va simtiti bine impreuna.

Mitul 4
Florile si ciocolata sunt cele mai bune cadouri

Sunt mult prea conventionale. Ai putea fi mai original de Sfantul Valentin. Ii place muzica? Mergeti la un concert. Ii place sa calatoreasca? Planuieste un weekend la munte.

Mitul 5
Nu te astepta la un cadou din partea ei

Sfantul Valentin a devenit o sarbatoare comerciala in care femeia este in centrul atentiei, dar nu exista o regula care sa spuna ca ea nu te poate surpinde cu ceva. Daca tu nu vei primi ceva, daca asta intuiesti tu ca nu vei primi ceva, lasa cadourile si alege sa iesiti o seara.

Niciun comentariu: