vineri, 29 ianuarie 2010

Capricorn, 19 ianuarie - Ziua viselor si viziunilor

Persoanele nascute pe data de 19 ianuarie trebuie sa isi pastreze intotdeauna un ragaz pentru a visa. De asemenea, ei au nevoie sa experimenteze cele mai unice orientari in viata. Chiar si in cele mai practice domenii ale activitatii lor profesionale, ei au tendinta de a se purta in conformitate cu idealurile universale si sociale de anvergura. Acesti indivizi puternici pastreaza adesea legatura cu cele mai ascunse aspecte ale sentimentelor umane si ale constiintei. In masura in care ei vor scoate la lumina astfel de adevaruri in maniera lor proprie necompromitatoare de a trai, pot deveni un exemplu pentru ceilalti.

In familia lor si in societate, cei nascuti in aceasta zi sunt adesea recunoscuti ca persoane care isi afirma cu tarie parerile. De asemenea, prin intermediul magnetismului lor ii vor face pe ceilalti sa le accepte punctele de vedere. Totusi, ei trebuie sa evite sa fie impiedicati de fenomenele negative si sa devina familiari cu tendintele autodistructive.

Nativii zilei de 19 ianuarie pot fi indivizi extrem de dificili care traiesc vieti foarte complicate, dar reusesc sa fie dinamici si sa aiba un mare impact asupra mediului inconjurator. De fapt, in afara momentelor cand au experiente de varf si se implica intens in munca lor, cei nascuti astazi pot parea in mod surprinzator oameni obisnuiti. Nativii mai evoluati ai zilei de 19 ianuarie vor manifesta un fel de alchimie, transformandu-se pe ei insisi sau munca lor in ceva exceptional.

Totusi, anumiti indivizi nascuti pe 19 ianuarie considera aproape imposibil sa duca orice fel de viata stabila. In mod constant, coplesiti de problemele personale, de obicei sentimentale, ei vor arde ca o cometa stralucitoare pe cer si apoi vor disparea in intunericul noptii. Acest tip de nativi ai zilei de 19 ianuarie trebuie sa invete sa-si modereze si sa-si echilibreze energiile frenetice si sa mediteze la intensitatea lor. Adesea, o legatura empatica cu un individ mult mai stabil si intelegator este extrem de importanta pentru a se mentine pe pozitie.

Alti nativi ai zilei de 19 ianuarie se vor simti fortati sa faca o delimitare stricta intre munca bazata pe imaginatie si o viata privata stabila si mult mai monotona (sau dinpotriva sa adopte probleme de serviciu normale ce vor echilibra o viata interioara imaginativa si extrem de intensa). In oricare dintre cazuri, stradania lor de a manifesta obiectivitate si echilibru ii ajuta sa isi mai domoleasca ardoarea energiei lor expresive.

Entuziasmul firesc si intensitatea extrema a nativilor zilei de 19 ianuarie nu ar trebui sa le fie refuzate. Nativii care isi suprima individualitatea si creativitatea sunt eventual frustrati si nefericiti. Adesea, in jurul varstei de douazeci si opt de ani si apoi in jurul varstei de patruzeci si doi de ani, apare o situatie de criza cand vor face alegeri cruciale referitoare la largirea sau restrangerea activitatilor lor.

SFATURI: Incearca sa-ti pastrezi mintea limpede. Nu devia de la drumul tau. Transforma placerile vietii in ceva durabil si nu mai pune accent pe experientele negative. Calmeaza-te si pastreaza-ti obiceiurile bune.

PUNCTE FORTE:

Stimulativ

Creativ

Influent

PUNCTE SLABE:

Dereglat

Instabil

Autodistructiv

Niciun comentariu: