duminică, 6 decembrie 2009

Sagetator, 6 decembrie - Ziua profitului

Cei nascuti pe 6 decembrie par a fi foarte abili in a scoate tot ce-i mai bun din orice situatie si au un ochi foarte bun pentru a recunoaste diamantul dintr-o piatra. De exemplu, ei pot simti un avantaj economic sau pot vedea potentialul latent dintr-o companie, individ sau idee, daca acesta ar fi directionat cum trebuie. Atunci cand un nativ din aceasta zi intrezareste o posibilitate cat de mica, trece la actiune fara a ezita.

Cei nascuti in aceasta zi nu sunt de obicei niste oameni creativi in sine, ci mai degraba administratori, coordonatori si organizatori, dar mai presus de toate sunt persoane care realizeaza sau imbunatatesc. Au un simt foarte dezvoltat a ceea ce trebuie inlocuit sau reajustat. Rareori se agata de lucruri care nu le mai sunt utile. Oricum, desi aceasta atitudine poate fi un atu in afaceri sau in cariera, in relatiile personale le pot cauza dificultati. Daca vor simti ca o prietenie sau o relatie amoroasa nu mai functioneaza, vor considera ca e mai bine sa puna capat legaturii inainte ca aceasta sa se inrautateasca. Prietenii sau persoanele iubite care poate simt ca relatia lor mai are rost sau cel putin mai are o speranta de a fi salvata s-ar putea sa fie abandoanti intr-un mod destul de neplacut.

Nativii zilei de 6 decembrie sunt foarte pragmatici, mai precis ei sunt in primul rand interesati de lucrurile care functioneaza. Teoria ii interseaza doar in masura in care are si o aplicabilitate practica. In cele din urma, adunarea de puncte si castigarea jocului este o prioritate deosebita pentru ei. Trebuie in schimb sa fie atenti sa nu devina victimele unei ambitii exagerate, a valorilor superficiale sau a unei atitudini de control excesiv.

Indivizii nascuti in ziua de 6 decembrie isi exprima de obicei sentimentele direct si fizic si pot avea un impact deosebit asupra vietilor celor iubiti intr-un mod aproape organic. Pericolul de a avea o relatie de orice natura cu nativii acestei zile consta in general in faptul ca acestia tind sa fie foarte exigenti. Desi s-ar putea sa sara scantei, cel mai bine este atunci cand partenerul lor este la fel de exigent (sau cel putin are o forta proprie). Cand indivizii nascuti pe 6 decembrie sunt legati de o persoana prea pasiva sau prea auto-compatimitoare, rezultatul poate fi de-a dreptul tragic.

Nativii zilei de 6 decembrie sunt interesati sa ia ce este mai bun din lucrurile pe care viata le ofera si in aceeasi masura doresc sa scoata la iveala ce-i mai bun intr-un om. Cand prietenii sau asociatii lor sunt indivizi cu caractere puternice care stiu sa obtina beneficii dintr-o situatie stimulatoare sau provocatoare, acest talent al persoanelor nascute in aceasta zi se poate exprima si poate da rezultate bune. Daca cei nascuti in aceasta zi ajung intr-un mediu mai putin acceptabil sau intre persoane care nu doresc sa evolueze, s-ar putea sa se retraga si sa nu se implice prea mult.

Nu mai trebuie sa spunem ca indivizii nascuti pe 6 decembrie trebuie sa isi cultive toleranta si capacitatea de a accepta slabiciunile altora. De fapt, eforturile nativilor acestei zile ar avea o utilizare mai buna pentru ei insisi, pentru ca daca dau gres nu pot da vina decat pe ei singuri. Intr-adevar, persoanele nascute in aceasta zi pot crede ca limitandu-si energia pe care o cheltuiesc pentru a-i schimba pe ceilalti isi pot elibera propria natura inventiva si pot deveni cu adevarat originali in felul lor.

SFATURI: Invata sa ii lasi pe ceilalti cu propriile lor valori. Nu planifica si nu lucra tot timpul; fa cate o pauza pentru a-ti reincarca bateriile. Formuleaza-ti principiile etice si pastreaza-le intacte orice s-ar intampla.

PUNCTE FORTE: Pragmatic Receptiv Capabil

PUNCTE SLABE: Prea implicat Insensibil Dominant

Niciun comentariu: