duminică, 19 iulie 2009

Rac, 18 iulie - Ziua convingerii

Cei nascuti pe 18 iulie reflecta in mod clar viziunile grupului al caror reprezentanti sunt. Consideratiile sociale sunt adesea prioritare. Chiar daca cei nascuti astazi sunt activi sau nu din punct de vedere politic, de obicei vor avea un set de principii bine definit ce ancoreaza scopul lor in lume.

Datorita receptivitatii extreme si puterii lor de a efectua schimbari, nativii zilei de 18 iulie vor fi candidati ideali pentru reprezentarea oricarui obiectiv sau grup restrans (familie, cluburi sau societati locale), ajungand chiar pana la entitati mai mari (uniuni, organizatii politice si guvernamentale). Ocazional, asemenea persoane pot deveni chiar simboluri in viata ale grupului pe care il reprezinta. Ei au potential de a deveni figuri foarte puternice, atata timp cat pastreaza legatura cu familia, prietenii si colegii. In cazul in care trebuie sa fie exclusi din acest grup, ei vor suferi anxietati majore, vor trece prin perioade de criza si vor fi fortati sa-si reexamineze valorile.

In general, cei nascuti pe 18 iulie sunt indivizi puternici. Daca sunt liberi, se aventureaza sau chiar doresc sa paraseasca grupul din care fac parte. Este posibil ca ei sa aiba anumite beneficii de pe urma acestei actiuni. Libertatea in gandire, actiune si libertatea de a alege se manifesta intodeauna in conformitate cu eticile grupului din care fac parte. De obicei, nativii zilei de 18 iulie isi aduc contributia sau isi exprima creativitatea in cadrul unei astfel de activitati. Cand valorile sau obiectivele grupului lor intra in conflict cu legile societatii, cei nascuti astazi nu ezita sa atace in mod agresiv si sa apere grupul impotriva dominarii si opresiunii. Ei vor demonstra ca sunt neobositi si extrem de curajosi in acest sens.

Vietile private ale celor nascuti pe 18 iulie vor avea de suferit teribil din cauza muncii lor. Ei trebuie sa fie constienti de faptul ca, daca nu vor petrece destul timp cu partenerul si/sau copiii lor, mai mult ca sigur ca nu vor avea o relatie satisfacatoare. Multi dintre cei nascuti astazi sunt adeptii interactiunilor sociale destul de imature din punct de vedere emotional. Din acest motiv, vor aparea probleme in vietile lor personale. Ei pot deveni chiar dependenti de atentia si afectiunea pe care o cer de la cei apropiati lor si vor fi extrem de vulnerabili si tematori in cazul in care sunt amenintati ca le vor pierde. Ei pot complica lucrurile in cazul in care nu doresc sa investeasca in viata lor personala prea mult din ceea ce reprezinta ei insisi, pentru a-i satisface pe cei dragi lor. Cei nascuti pe 18 iulie trebuie sa invete sa fie la fel de puternici si in viata personala asa cum sunt in vietile lor publice. Acest lucru nu poate fi realizat insa atunci cand actioneaza contra cronometru.

SFATURI: Nu te ingropa in munca. Incearca sa-ti cunosti sentimentele mai bine si sa ti le exprimi cu o mai mare usurinta. Nu esti tu mereu in centrul atentiei. Incearca sa fii mai implicat din punct de vedere emotional in relatiile personale. Nu te teme de respingere.

PUNCTE FORTE:

Curajos

Dedicat

Agresiv

PUNCTE SLABE:

Retinut

Prea dependent

Obsedat

Niciun comentariu: