duminică, 19 iulie 2009

Rac, 11 iulie - Ziua parerii nesolicitate

Cei nascuti pe 11 iulie sunt persoane extrem de sociabile, fascinate de multe aspecte ale lumii ce ii inconjoara. De obicei, au mereu la dispozitie un comentariu pe care il pot face in cazul oricarui subiect practic si se mandresc cu ei insisi deoarece sunt in tema cu tot ce se intampla. Chiar si cei care prefera mai mult intimitatea au un cerc restrans de prieteni sau familie carora le pot oferi pareri nesolicitate.

Sa-si mentina intimitatea este extrem de important pentru nativii zilei de 11 iulie si vor permite doar unui numar restrans de persoane sa patrunda dincolo de zidurile lor de aparare. Este ceva firesc pentru cei nascuti astazi sa tina bine ascunse secrete, ca mai tarziu sa le dezvaluie. Si asta pentru ca nativii sunt foarte constienti de ceea ce gandesc ceilalti despre ei si de imaginea pe care o proiecteaza in lume. De obicei, ei sunt in tema cu ceea ce s-a spus, fie ca este vorba de o barfa sau un zvon in cadrul locului de munca sau in cadrul cercului social din care fac parte. Chiar si in calitate de profesionisti, lucrand la un nivel mai inalt, aceasta barfa poate avea o importanta practica. Deoarece sunt in tema cu secretele legate de domeniul industrial, ei vor dori sa testeze aceste fapte la diferite nivele. Prin intermediul cunoasterii lor profunde a ceea ce se intampla in lume, cei nascuti astazi sunt adesea capabili sa manipuleze evenimentele pentru a le folosi in favoarea lor.

Cand este necesar, nativii zilei de 11 iulie sunt stapanii deceptiei, sunt capabili sa raspandeasca informatii false la fel de senini ca si cum ar dezvalui un adevar. Ei vor apela la astfel de trucuri pentru a reusi sa ii scoata pe concurenti sau pe rivali din scena. De asemenea, ei pot fi perceputi ca niste persoane insensibile, lipsite de ambitie sau mai putin amenintatoare atunci cand trebuie. Intr-adevar, multi dintre cei nascuti pe 11 iulie se mandresc cu modul in care isi joaca rolul. Uneori, totusi, cel care urmeaza sa fie pacalit este destul de intelept sa vada dincolo de aburi si oglizi. In astfel de momente, nativii zilei de 11 iulie vor avea de infruntat diferite pericole. Persoanele nascute pe 11 iulie care sunt mai putin dezvoltate pot chiar deveni viciosi, ceilalati renuntand la a le mai acorda incredere.

Cei nascuti astazi au cel mai mare succes cand sunt parteneri intr-o activitate sau cand sunt co-echipieri. De fapt, de obicei, ei evita responsabilitatile unui rol de conducere dominant si isi iau scutul doar atunci cand considera ca este necesar. Pentru multi dintre cei nascuti pe 11 iulie, munca lor este singurul lucru pe care ei il pot lua mai in serios si asta pentru ca, de obicei, viata lor privata si cea imaginativa este predominanta in mintea lor. Planificand si realizand ceea ce se intampla in mod constant, ei cauta sa fenteze Soarta. Ei vor incerca sa evite sa fie in locul nepotrivit, atunci cand ciocanul loveste menghina. Ei vor incerca sa gaseasca teritorii neutre, insa spera sa fie in locul potrivit atunci cand vine vremea sa adune laurii.

Fiind oarecum narcisisti, nativii zilei de 11 iulie sunt adesea extrem de preocupati de felul in care arata hainele lor si casele lor. Cultivarea gustului individual este o expresie a personalitatii lor si poate deveni chiar punctul central al vietii lor. In mod firesc, cei nascuti astazi trebuie sa se fereasca sa nu devina dependenti de lumea materiala in defavoarea preocuparilor spirituale.

SFATURI: Nu mai inflori atat de mult adevarul. Intr-o buna zi cineva chiar te va lua in serios. Tine-ti in frau imaginatia. Ancoreaza-te in latura fizica, dar fereste-te de narcisism. Incearca sa pastrezi un echilibru intre laturile aeriene si terestre ale naturii tale.

PUNCTE FORTE:

Cunoscator

Sociabil

Cooperant

PUNCTE SLABE: Mult prea vorbaret - Inselator - Materialist

Niciun comentariu: