duminică, 26 iulie 2009

Ghidul barbatului pentru ingrijire

Fa-ti dimineata cat mai placuta cu aceste produse de ingrijire, pentru rutina zilnica: barbierit, ingrijire fata, dus.

Produse pentru barbierit

Gelul-spuma pentru barbierit C.O. Bigelow Barber, contine ulei de nuca de cocos si aloe pentru a hidrata si proteja pielea. Se poate comanda de pe bathandbodyworks.com

Crema de barbierit Amenity, pentru cei cu piele sensibila. Nu are uleiuri, alcool si nici parfum. Contine kava kava, un anti-inflamator, care calmeaza si reduce iritatiile.

Nivea for Men, balsam dupa ras

Aceasta lotiune confera o senzatie de racoare pielii, la atingere. Hidrateaza pielea, iar vitamina E si B5 continute calmeaza iritatiile.










Produse de ingrijire pentru fata

L’Oreal Men’s Expert Hydra Power Invigorating Moisturizer

Pana cand nu iti vei exfolia fata, pielea va avea un aspect ravasit. Aceasta lotiune elimina celulele moarte si mareste fluxul sangvin imbunatatind in acest fel aspectul pielii.

Jojoba Face Scrub

Daca ai tenul uscat sau cu puncte negre, acest scrub foarte gentil este cea mi buna solutie a problemelor tale. Contine ulei de caisa, care ajuta la hidratare si praf de jojoba, care elimina celulele moarte.









Produse de ingrijire la dus

Anthony Logistics Glycerin Cleansing Bar

Acest sapun in timp ce curata are rolul de a hidrata pielea, avand in compozitia sa extracte de portocale si alfa hidroxi acid, care exfoliaza si usuca eventualele cosuri.

Neutrogena Men All in one

Curata fara sa usuce. Parfumul este proaspat si familiar.

Biotherm Homme Aquafitness Shower Gel

Acest gel are o spuma bogata si lasa pielea parfumata si hidratata.

Niciun comentariu: