miercuri, 24 iunie 2009

Rac, 24 iunie - Ziua vrajitorului fericit

Persoanele nascute pe data de 24 iunie sunt puternic absorbite de activitatile care ii intereseaza, indiferent daca este vorba de profesie, arta sau afaceri. Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi se dedica unor proiecte creative si pozitive. Cei mai putin evoluati isi concentreaza energia in activitati suprasolicitante intr-un mod negativ sau distructiv. Ambele tipuri de indivizi se implica la fel de mult in ceea ce fac. Cei nascuti in aceasta zi si-au dezvoltat calitatea de a aborda orice activitate pana la cel mai mic detaliu. Din aceasta cauza, nativii rezolva foarte bine problemele din punct de vedere tehnic. Pentru aceste persoane tehnica nu este pur si simplu un obiect de studiu usor de abordat pentru oricine. Este mai degraba un ansamblu personal de instrumente care permit exprimarea nestanjenita si punerea in valoare a celor mai valoroase aptitudini.

De obicei, indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi sunt atrasi de idealuri spirituale. Aceste idealuri sunt privite de acesti nativi ca fiind manifestari ale Dragostei Divine. Aceste persoane vor alege ca drum principal in viata cultivarea puritatii, a constiintei, a sensibilitatii, a aptitudinilor psihologice. Nativii militeaza de asemenea si pentru inflacararea religioasa si pentru respectul pentru orice fiinta vie. Din pacate, indivizii mai putin evoluati sunt, desigur, orientati in directia opusa. Ei prefera conflictele, lupta, durerea, suferinta si dominatia. Este putin probabil, dar nu imposibil, ca de-a lungul vietii, indivizii mai putin evoluati sa isi schimbe sistemul de valori si stilul de viata. Atitudinea nativilor de acest tip este scuzabila avand in vedere ca marea majoritate a oamenilor isi petrec viata ratand sanse importante. Aceste sanse sunt oferite de astre timp de 84 de ani (timp in care planeta Uranus face o rotatie completa). Viata ofera tot felul de oportunitati favorabile schimbarilor majore. Aceste schimbari pot fi facute de catre persoanele nascute pe data de 24 iunie prin studiu, printr-o foarte buna cunoastere de sine si prin cultivarea unei constiinte puternice. De asemenea, nativii pot invata foarte bine din experientele altora. La baza acestei schimbari trebuie sa stea o foarte puternica dorinta a nativilor de a evolua.

Persoanele nascute pe data de 24 iunie pot fi caracterizate printr-o puternica pasiune si credinta in tot ceea ce fac. Ele se straduiesc sa fie foarte bine autodisciplinate. Acasta autodisciplina le confera nativilor o putere de concentrare extaordinara. Ei pun foarte mare pret pe o metoda de lucru simpla si naturala. De asemenea, apreciaza spiritul intuitiv si spontaneitatea. Cu toate acestea, sunt de parere ca trebuie sa existe o baza foarte solida pentru orice fel de actiune. Chiar si indivizii mai putin evoluati nascuti in aceasta zi ajung la un moment dat sa constientizeze ca ceea ce intreprind ei are un mare potential, indiferent daca finalitatea acestui fapt este buna sau rea. Marea majoritate a celor nascuti in aceasta zi sunt confruntati cu o criza de personalitate, putin dupa implinirea varstei de 40 de ani. Aceasta criza, in cele mai multe dintre cazuri, este de natura etica.

Mai mult decat orice, persoanele nascute pe data de 24 iunie isi doresc sa fi lasate in pace sa isi vada de ceea ce le place sa faca cel mai mult. Din aceasta cauza, familiile si prietenii trebuie sa fie foarte intelegatori in ceea ce priveste nevoia de intimitate a nativilor. In mod ocazional, cei nascuti in aceasta zi se aventureaza sa lucreze inconjurati de multa lume. Cu toate acestea, cea mai importanta parte a lucrarilor o vor realiza luandu-si masuri de siguranta sau vor desfasura aceste lucrari chiar acasa, la baza lor secreta. Persoanele nascute pe data de 24 iunie care lureaza in birouri mari avand contact direct cu publicul vor pretui mult mai mult viata de familie decat pe cea profesionala. De asemenea, acesti nativi vor rezerva cea mai mare parte a energiei lor intereselor personale.

SFATURI: Evalueaza-ti obiectiv munca si ia in considerare efectele pe care le are aceasta. Priveste aceste efecte si din punct de vedere etic. Ia in considerare principiile pe care le are societatea, desigur, in cazul in care stii care sunt aceste principii. Fii atent sa nu te retragi prea mult in tine si sa sa nu devii prea izolat.

PUNCTE FORTE: Inventiv Abil Magic

PUNCTE SLABE: Framantat Distructiv Uituc

Niciun comentariu: