sâmbătă, 30 mai 2009

Gemeni, 29 mai - Ziua oamenilor energici

Temele majore din viata celor nascuti pe 29 mai includ revelatia, traditia si schimbul de idei. Atrasi de situatiile si intamplarile dramatice, ei nu sunt tipul de indivizi care se sustrag bataliilor sau sunt adeptii nedreptatilor. In cazul in care stiu sa ascunda sau sa dezvaluie adevarul pe care il percep, ei vor ajunge in situatia de a lucra pentru organizatii in care isi pot manifesta aceste calitati. In calitate de angajatori, parinti sau administratori, persoanele nascute pe 29 mai cauta mai degraba sa fie in consens cu ceilalti, decat sa dicteze si au talentul de a pune in aplicare cele mai bune sugestii si critici.

Desi persoanele nascute pe 29 mai sunt adesea implicate in imbunatatirea vietilor celorlalti si pot fi considerate chiar altruiste, ei nu-si vor uita nicioadata propriile interese. Cei nascuti astazi au o modalitate aparte de a echilibra aceste doua laturi. Intr-adevar, ei nu vad nici o contradictie intre a-i ajuta pe ceilalti si, in acelasi timp, de a-si indeplini propriile nevoi.

Datorita tendintelor combative, cei nascuti astazi pot simti nevoia sa-si dezvolte capacitatea de a evita confruntarile atunci cand este posibil. Pe de alta parte, exista cazuri in care agresiunea reprimata in cadrul individualitatilor poate duce la sentimente de respingere. Din acest motiv, persoanele nascute pe 29 mai nu ar trebui sa-si reprime sentimentele de agresiune si manie, ci mai degraba sa gaseasca o cale acceptata din punct de vedere social sa le exprime. In general, persoanele nascute pe 29 mai trebuie sa evite sa-si neglijeze sentimentele punand accent prea mult pe puterea schimbatoare a mintii.

Adesea, nativii zilei de 29 mai se percep in calitate de aparatori ai sortii, de conservatori ai traditiei. Una din preocuparile lor este reexaminarea traditiilor intr-o lumina moderna si reala. Ei nu vor pune prea mare pret pe bani sau posesiuni. Fiind destul de curiosi prin natura lor, ei pot atrage aceste lucruri fara sa faca prea multe sfortari. Pentru cei nascuti astazi este foarte important sa aiba un auditoriu. Acest auditoriu poate consta in colegii sau angajatii din cadrul afacerii pe care o conduc. In cazul in care vor fi private de aceste debuseuri, persoanele nascute pe 29 mai vor suferi de frustrari acute.

Agerimea minti este o caracteristica a celor nascuti pe 29 mai. Ei vor pretui inteligenta, farmecul si umorul. In mod special, ei admira arta vorbirii, cum ar fi conversatia si dezbaterea, chiar daca sunt sau nu practicanti ai acestui stil. Desi puterile mentale si verbale pe care le detin nativii par sa domine personalitatile acestei zile, dorintele fizice trebuie exprimate neaparat. Persoanele nascute pe 29 mai care au suferit accidente sau boli lupta sa-si depaseasca deficientele si sa le « compenseze ». Desi cei nascuti pe 29 mai sunt extrem de activi, ei vor face tot ce le sta in putinta sa dirijeze evenimentele cat mai rezonabil posibil. Vor realiza acest lucru si prin faptul ca permit lucrurilor si evenimentelor sa se deruleze de la sine.

SFATURI: Nu te teme sa cauti ajutor in alte parti. Impartaseste-ti problemele celorlalti. Invata sa te protejezi impotriva pericolelor externe. Asuma-ti riscurile. Controleaza-ti sovinismul cand este vorba de simpatiile si antipatiile tale personale.

PUNCTE FORTE:

Implicat

Protector

Expresiv

PUNCTE SLABE:

Reprimat

Constant

Combativ

Niciun comentariu: