luni, 25 mai 2009

Gemeni, 25 mai - Ziua temerarului

Persoanele nascute pe 25 mai sunt considerati niste luptatori devotati sustinerii unei cauze, idei, tarii sau familiei. Desi conceptiile lor sunt destul de conservatoare, ei se adapteaza la prezent. Cei nascuti astazi pretuiesc banii, hainele si toate amanuntele exterioare. In acelasi timp, ei inteleg perfect ca aspectul exterior nu intruchipeaza o viata spirituala profunda. Mai presus de toate, ei recunosc ca eliberarea de tiranie, atat pentru individ, cat si pentru grup, este cea mai importanta.

Nativii sunt capabili sa supravietuiasca schimbarilor sociale. Uneori se lasa purtati de val, alteori se indeparteaza de probleme. Totusi, prietenii si familia vor considera ca sunt atragatori si agreabili doar dintr-un anumit punct de vedere. Ei nu vor face niciodata compromisuri atunci cand este vorba de parerea lor. Prefera chiar sa devina antipatici.

Nativii zilei de 25 mai sunt orientati catre filozofie. Ei au idei clare asupra unei game variate de subiecte, iar aceste idei fac parte de obicei dintr-un cod universal, mult mai vast. Acest cod poate fi unul de conduita sau credinta, sau chiar le poate intruchipa pe amandoua. Cei nascuti pe 25 mai nu numai ca vor incerca sa se mentina la acest standard, dar vor astepta acest lucru si de la ceilalti. Ei pot fi extrem de neiertatori cu cei care incalca limitele decentei. Pentru ei sunt foarte importante onoarea si responsabilitatile personale. Asteptarile lor sunt in mod corespunzator extrem de inalte. Totusi, ei trebuie sa invete sa fie mai iertatori si mai toleranti fata de ceilalti.

Nativii zilei de 25 mai nu sunt orientati doar spre latura intelectuala, dar si preponderent spre cea fizica. Din nefericire, latura lor emotionala poate fi reprimata sau chiar blocata in cazul in care au avut de suferit in copilarie. Ei pretuiesc afectiunea, dar o gasesc dificil de exprimat si acceptat. Lipsa increderii in propria persoana conduce inevitabil la neincredere fata de cei din jur. Indiferent de activitatea in care sunt implicati, ei dau dovada de multa pricepere, dar nu pun suflet si nu isi exprima sentimentele. Intr-adevar, anumite persoane nascute astazi se mandresc cu personalitatile lor reci, care nu permit exteriorizarea sentimentelor.

Cei nascuti pe 25 mai trebuie sa lupte in mod constant cu frica de respingere. Este important ca ei sa invete sa fie mai putin fiorosi in diverse ocazii ale vietii, indiferent cat de puternici trebuie sa para in exterior. Daca incep sa aiba mai multa incredere in ei, nativii vor avea parte de succes si vor inceta sa isi saboteze propriile planuri. Cei nascuti astazi trebuie sa gaseasca o modalitate prin care sa traiasca in conformitate cu codul lor etic. Ideiile lor trebuie sa fie exprimate in mod pragmatic. Nativii au tendinta de a deveni nerealisti in ceea ce priveste credintele lor si putin deplasati in ceea ce priveste adevaratele lor nevoi.

SFATURI: Straduieste-te mai mult sa nu mai fii atat de moralist si fii mult mai iertator. Gandeste-te bine inainte de a alege o solutie de rezolvare. Evita sa iei decizii la manie sau in graba. Sa fii rece nu este intotdeauna cea mai buna pozitie. Recunoaste valoarea vulnerabilitatii si deschiderii emotionale.

PUNCTE FORTE:

Idealist

Dur

Adaptabil

PUNCTE SLABE:

Moralist

Intolerant

Ireal

Niciun comentariu: