sâmbătă, 23 mai 2009

Ce asteapta de fapt femeile de la barbati?

Este uimitor cum, dupa mii de ani de convietuire impreuna, inca suntem un mister unii pentru altii. Da, inca mai sunt semnale pe care trebuie sa invatati sa le cititi pentru a ne intelege mai bine. In mod ciudat, nevoile si dorintele unei femei sunt afisate in mod fatis printr-o multime de semnale pe care noi, celelalte femei, le putem observa si intelege cu usurinta… spre deosebire de barbati care inca mai trebuie sa invete sa le “vada”.

Lucrurile marunte conteaza

Se pare ca lucrurile marunte fac toata diferenta. Sigur, barbatii automat leaga aceste lucruri marunte de melodia “Small things” de la Blink182, dar va asigur ca nu la asta ne referim cand spunem lucruri marunte. Adevarul este ca femeile nu asteapta cadouri mult prea scumpe, atentii sau weekenduri de shopping. Nu, femeile se asteapta ca barbatul ales sa le fie cel mai bun prieten.

Femeile vor sa ca partenerul sa le fie cel mai bun prieten pentru acelasi motiv pentru care tovarasii merg la meciuri de fotbal impreuna, sau la pescuit in Delta. Cateva hobbiuri si interese comune pot duce la o prietenie de durata pe care, din pacate, sexul o poate destrama intr-o clipa.

Relatie: sex cu cel mai bun prieten

Sigur, a transforma prietenia in relatie sexuala si sacrul in profan printr-o simpla atingere (sau penetrare) poate fi unul din jocurile favorite ale barbatilor. Ceea ce trebuie insa sa aveti in vedere este ca, dupa aceea, nu prea te mai poti intoarce la a fi doar prieteni… chiar nu mai merge pentru ea. In schimb, daca sexul vine ca un pilon de sustinere pentru o prietenie deja existenta, femeia va fi cu atat mai fericita.

Vrem sa comunicati cu noi

Lasand prietenia la o parte, femeile se asteapta ca barbatul sa comunice cu ele, pentru a putea sa-l inteleaga mai bine. Noi ne strecuram prin viata comunicand, cerand si dand sfaturi, impartasind momente placute si mai putin placute. Si ne asteptam sa facem acelasi lucru nu numai cu prietenele noastre, ci in primul rand cu cel pe care il numim partener de viata.

Sexualitatea noastra este diferita

Ce ar mai fi de adaugat? Ei bine, femeile vor sa le fie inteleasa sexualitatea. Si sincer acum, nu este o sarcina atat de dificila. De fapt totul poate fi rezumat in doar cateva cuvinte: noua ne ia ceva mai mult. Credeti ca puteti tine minte asta pana data viitoare?

Niciun comentariu: