sâmbătă, 22 noiembrie 2008

Scorpion, 20 noiembrie - Ziua luptatorului

Nativii zilei de 20 noiembrie sunt nascuti sa fie luptatori si astfel tind sa se implice in tot felul de batalii. Adesea controversate, ideile si personalitatea lor devin invariabil o concentrare a discutiilor si investigatiilor. Cei nascuti astazi pot afisa un sentiment de revolta desi ei sunt de fapt extrem de loiali familiei lor, companiei si cercului social. In general, acest lucru se datoreaza naturii extreme a vederilor lor si manierei lor puternice de a le exprima, starnind antagonism. Rareori ei isi vor cobori tonul retoric. Intr-adevar, ei prefera sa lupta in loc sa isi schimbe parerea.

Persoanele nascute pe 20 noiembrie pot fii extrem de sarcastice, dar adesea si extrem de amuzante. Ele au un talent deosebit de a testa slabiciunile celorlalti si le place sa rada de cei care sunt egoisti si pomposi. Din cand in cand, ei par ca nu sunt multumiti decat atunci cand ii aduc pe ceilalti cu picioarele pe pamant.

Nativii zilei de 20 noiembrie sunt extrem de practici per total. In special femeile nascute astazi pot face o impresie falsa de la prima intalnire, dar acest lucru se datoareaza mai mult capcanelor personalitatii decat caracterului lor. De obicei, ei au anumite lucruri foarte bine tinute sub control. Atat barbatii, cat si femeile nascute astazi au o natura sensibila si sunt destul de capabili sa isi pastreze masura cand sunt frustrati in mod repetat. Pregatirea intelectuala este astfel vitala succesului lor. Este important pentru ei sa invete sa isi controleze sentimentele, latura volatila, sa descopere cauza maniei lor si modalitatea de a-i face fata,

Cei nascuti astazi afiseaza adesea interes in activitatile antisociale, practicile ilegale si tot felul de operatiuni profesionale dubioase. Pana la un anumit punct in vietile lor ei pot fi tentati sa ia parte la astfel de activitati, dar cel mai adesea isi vor limita implicarea la nivel de studiu si amuzament. Este posibil ca acest lucru sa se intample in general deoarece ei se considera niste sustinatori ai legii (in forma ei cea mai pura). De asemenea, ei adera strict la standardele morale ale legii.

Exista o latura copilaroasa a nativilor zilei de 20 noiembrie care ii mentine tineri atat fizic cat si psihic. Este ca un fel de calitate atemporala ce sfideaza varsta. Cei nascuti astazi au un fel anume de a se purta cu copiii, iar familiile lor pot fi extrem de active. Nativii zilei de 20 noiembrie devin adesea modele de urmat pentru generatia tanara (care ii va privi ca pe niste cruciati unici) deoarece ei demonstreaza serioziate fata de viata, fapt ce este admirabil. De asemenea, datorita unei abordari prea plina de zel, este posibil ca nativii sa ii instraineze pe cei dragi lor. Astfel, ei trebuie sa se fereasca sa nu puna in pericol armonia familiei lor prin abordarea unui entuziasm lipsit de moderatie pentru munca si idealurile lor.

SFATURI: Controleaza-ti energiile. Este mult mai dificil sa nu faci, decat sa faci anumite lucruri. Cheia este auto-controlul. Intelege de unde provine mania ta. Invata sa si razi de tine. Incearca pe cat posibil sa eviti certurile, antagonismul si confruntarile.

PUNCTE FORTE:

Activ

Artagos

Idealist

PUNCTE SLABE:

Volatil

Exagerat de zelos

Obsesiv

Niciun comentariu: