marți, 2 aprilie 2013

5 alimente pe care trebuie sa le eviti daca vrei un abdomen plat

Sucurile carbogazoase

Pe langa faptul ca sunt pline de zahar sau indulcitori, sucurile baloneaza si ingrasa. Iar abdomenul este prima victima. Asa ca primul pas pe care trebuie sa-l faci ca sa ai un abdomen plat este sa il inlocuiesti cu apa.
Alcoolul

Este o alta bautura bogata in calorii goale. Pentru a inrautati situatia, multe bauturi sunt amestecate cu produse dulci (sirop). In afara de faptul ca sunt bogate in calorii goale, care sunt stocate in organism ca grasimi, alcoolul distruge tesutul muscular.

Carnea

Carnea este bogata in grasimi saturate - cele mai rele dintre grasimile pe care trebuie sa le evitati. Ele contribuie la cresterea nivelului de colesterol, blocarea arterelor si la aparitia maladiilor cardiace. Grasimile saturate sunt si bogate in calorii, deci provoaca ingrasarea. Alege tipuri de carne slaba, precum puiul si pestele sau nu consumati deloc carne.

Zaharul

Zaharul nu inseamna nimic altceva decat calorii goale si nu este necesar in dieta. De fiecare data cand consumati alimente si bauturi dulci, ca bomboane sau bauturi acidulate, caloriile sunt repede stocate in organism ca grasimi si nu sunt arse imediat. Evitati orice tip de bautura sau alimente care au in compozitie zahar adaugat.

Alimentele albe

Alimente precum pastele, biscuitii, painea din faina alba nu au aproape deloc valoare nutritionala, pentru ca sunt foarte procesate. De asemenea, multe au adaugate zahar si grasimi trans. Ele ofera rapid senzatia de satietate insa aceasta senzatie dispare si ea rapid. Rezultatul este ca tentatia de a manca si mai mult este mai mare.

Niciun comentariu: