marți, 12 februarie 2013

Vinete cu parmezan





Ingrediente:
o vanata de marime medie, 
un ou, 
2 lingurite lapte, 
o cana pesmet condimentat cu delikat, 
o cana sos de spaghete, 
2 cani branza mozzarella, 
2 lingurite parmezan

Mod de preparare
Se curata vanata, se taie felii. Intr-un vas se bate oul cu lapte. Se pune pesmetul pe o farfurie. Se trec vinetele prin ou apoi prin pesmet. Se pun feliile de vanata pe farfurie si se lasa la microunde 4 minute, la putere maxima, intorcandu-se feliile o data, la 2 minute.
Intr-un vas se pun straturi de sos de spaghete, vinete, mozarella. Se repeta inca o data pana se termina ingredientele. Se acopera cu parmezan. Se lasa la microunde, cu capac, 4 minute. Se mai lasa inca zece minute la putere medie. Dupa ce se scoate vasul se mai lasa cinci minute sa stea, cu capac.

Niciun comentariu: