vineri, 8 februarie 2013

COMBATE CELULITA





Exfolieaza pielea in fiecare zi, mai ales in zonele cu probleme, preferabil inainte de dus, cu un burete sau o perie din fibre naturale. Stimuleaza circulatia limfatica si indeparteaza celulele moarte, incurajand productia de celule noi.


Fa dusul cu apa calda, nu fierbinte. Termina dusul cu o clatire cu apa rece, pentru tonifiere.


Daca celulita este severa evita masajul cu presiune puternica sau exercitiile fizice prea intense, pentru a nu degrada si mai mult functia limfatica si micro-circulatia. 




1. Uleiul esential de trandafir - se spune despre el ca poate influenta direct activitatea celulelor responsabile cu producerea de colagen. Foloseste-l adaugand cateva picaturi in apa din cada atunci cand faci baie sau in combinatie cu crema ta hidratanta.


2. Uleiul de lavanda si uleiul de ricin - pot fi aliatii tai atunci cand vine vorba de vergeturi. Amesteca putina vitamina A uleioasa cu cateva picaturi dintr-un astfel de ulei si maseaza-ti insistent zonele cu probleme. Vergeturile nu vor disparea peste noapte, dar aspectul pielii se va imbunatati.


3. Aloe vera - este o planta cu efecte miraculoase asupra pielii, asa ca poti apela la ea cu incredere. Cauta in farmacii sau la plafar geluri naturale cu extracte de aloe vera si maseaza-ti pielea dimineata si seara.


4. Zatul de cafea - poate reda tonusul pielii tale. Amesteca-l cu piure de avocado si vei obtine un anticelulitic natural si eficient.


5. Mierea - nu uita niciodata de beneficiile sale. Combin-o cu zahar brun pentru a obtine un exfoliant natural sau cu putin ulei de eucalipt pentru un masaj detoxifiant.


6. Uleiul de masline - vorbim mereu despre beneficiile sale interne, asa ca il poti folosi cu succes si extern, in combinatii cu piureuri de fructe, pentru obtinerea de creme sau masti hidratante, ori cu suc de grapefruit, pentru a obtine un ulei pentru masajul anticelulitic.
 

Niciun comentariu: