joi, 29 noiembrie 2012

Joe Manganiello - cele mai noi poze la LAX











CIOCOLATA DE CASA



Ingrediente

500 g zahar vanilat, 150 ml apa, 500 g lapte praf, 100 g cacao, 150-200 g alune sau nuci taiate in felii groase, 100 g unt, 50 g glucoza sau 15 ml zeama de lamiie, un pachetel cu zahar vanilat, 20 ml rom.

Mod de preparare

Laptele si cacaua se cern neaparat prin sita de sirma inoxidabila, ca sa nu aiba cocoloase.Nucile sau alunele se pun intr-o tava care se introduce in cuptor, la foc mijlociu, unde se lasa 10 minute, usa cuptorului deschisa, ca sa se prajeasca putin, fara sa se rumeneasca, amestecindu-le din cind in cind; apoi se freaca intre palme, ca sa se desprinda cojile uscate si se taie in felii mari.Intr-un lighenas de 3-4 l, se pun apa, untul, zaharul si glucoza sau zeama de lamiie.Lighenasul se asaza pe un vas cu apa fierbinte si se amesteca in compozitie pina cind se topeste zaharul; apoi se ia de pe aburi, se adauga laptele praf, amestecat in prealabil cu cu cacaua si nucile si se amesteca pina cind se omogenizeaza bine.Lighenasul se pune, din nou, pe apa fierbinte si se amesteca in compozitie 2 minute ca sa se infierbinte putin.Dupa ce s-a luat de pe aburi, se adauga zaharul vanilat si romul.Compozitia se desarta intr-o tava smaltuita de cca 26/40 cm, unsa cu putin unt, se niveleaza si se lasa la rece.Dupa 1-2 zile, ciocolata se intareste si se poate taia.Ciocolata se pastreaza in bucata mai mare, invelita in celofan sau pergament, la frigider.Daca se usuca prea tare pe parcurs, se pune in punga de nailon.

Cuvinte alese




“Dacă vi se pare că recunoaşteţi mânia în alţii, contemplaţi-vă şi veţi constata că ea nu lipseşte nici din interiorul vostru. Dacă vi se pare că recunoaşteţi un ego exagerat în alte persoane, interiorizaţi-vă şi veţi constata că adevăratul lui sediu se află în voi. Tot ceea ce există în interior se proiectează în exterior, asupra celorlalţi, la fel ca lumina unui proiector. Cei din jur devin atunci un fel de ecran pe care vă proiectaţi propriul film.”  Osho

Alb Negru feat. Ralflo & Rares - Mi-e sete de tine


Amenajari interioare
















CIUPERCI CU OUA



Ingrediente

200-300 g ciperci, 3-4 oua, o ceapa, 30-40 g unt, marar, patrunjel, o lingura de smintina, 1/2 lingurita sare, ulei.

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se caleste un minut cu o lingura de ulei, adaugind cipercile bine spalate si taiate in feli mari. Se lasa sa fiarba acoperite la foc mic pina scade apa si se inmoaie. La nevoie se adauga cite putina apa sa se inmoaie bine apoi se sereaza si se aromeaza dupa gust. Reci se adauga in oua care se amesteca bine cu smintina. In tigaia infierbintata dinainte si se prajeste la foc mic pina cind devine aurie adauginduse imediat compozitia cu ouale lasindo sa se coaguleze la baza apoi se amesteca pina se coaguleaza dupa dorinta. Ciupercile se servesc ca fel intii, sau ca fel doi, cu diferite salate de cruditati.

Cuvinte alese




“La unii oameni, deprinderea cu suferinţa şi nenorocirea e atât de înrădăcinată, încât judecata lor refuză să admită posibilitatea unui viitor care, pentru un număr însemnat din ei, ar constitui o existenţă demnă de invidiat…” Eugene Sue

Ed Sheeran - Small Bump


Trucuri pentru fermitatea sanilor




Nu uita ca, pe langa aceste exercitii, exista si cateva trucuri pentru sani frumosi:

Cumpara-ti intotdeauna masura potrivita la sutien. Sanii ar trebui sa stea intr-o pozitie cat mai naturala, asadar evita sutienele care iti strang prea mult bustul, deoarece vor relaxa ligamentele, iar in timp vor duce la lasarea sanilor.

Nu uita de dusurile alternative cu apa rece si calda. Acestea stimuleaza circulatia la nivelul bustului si te ajuta sa-ti tonifiezi pielea.

Foloseste creme de protectie solara
atunci cand te expui la soare sau la solar si nu renunta niciodata la sutien. Soarele imbatraneste prematur pielea, iar sanii tai vor avea de suferit.

Foloseste produse profesionale pentru tonifierea bustului.
In ultimii ani din ce in ce mai multe produse au ocupat acest segment de piata, asadar oferta este destul de variata. Opteaza mai ales pentru produsele cu extracte naturale, din plante.

PASTETA DIN FICAT CRUD DE PASARE, DE PORC SAU DE VITEL



Ingrediente

300 g ficat, 100 g franzela, 150 ml lapte, 150 g slanina afumata, 150 g ceapa, 100 ml smintina , 4 oua, 30 ml rom sau coniac, 50 ml untdelemn, 1/2 lingurita sare, cite o jumatate lingurita condimente de pasteta: piper, ienibahar, coriandru, nucsoara.

Mod de preparare

Ficatul crud se trece prin masina de tocat de doua ori, impreuna cu slanina afumata, franzela muiata in lapte rece (pina il absoarbe) si nestoarsa si cu ceapa taiata marunt si calita, 2 minute, in untdelemn.La tocatura se adauga romul sau coniacul (care fragezesc), smintina, galbenusurile,condimentele (sau dupa dorinta) si 1/2 lingurita cu sare(a fost sarata si slanina).Se unge o forma lunga si ingusta din tabla inoxidabila (35/6 cm) cu unt solid, sau doua forme mai scurte.Albusurile, batute cu spuma, se amesteca usor cu compozitia cu ajutorul telului, prin miscari de rasturnare, de susinjos si putin, ca sa nu sepiarda aerul dinalbus.Cu aceasta compozitie se umple numai 2/3 din forma (ca sa aiba loc sa creasca).Forma se introduce in cuptorul bine incins, neacoperita,in tava cu apa fierbinte, data din timp la cuptor.Se lasa sa se coaca cca o ora.Daca pasteta se rumeneste prea mult, dupa 30 minute se reduce focul. Cind este gata, se lasa sa se raceasca in forma, apoi se trece cu cutitul pe margini, se acopera cu platoul de servit, si apoi, se rastoarna.

Cuvinte alese




 “Spiritul de analiză, de cercetare şi de comparaţie, este întotdeauna dovada unei inteligenţe superioare. În sufletele trufaşe şi tari, acest spirit sădeşte îndoiala şi răzvrătirea împotriva altora. În sufletele timide şi gingaşe, acesta sădeşte îndoiala şi răzvrătirea împotriva lor înseşi. Pe cei dintâi îi condamni, dar se iartă ei singuri. Pe cei din a doua categorie îi ierţi, dar se condamnă ei singuri.”