marți, 7 august 2012

5 moduri de a imbunatati o tinuta plictisitoare



Crezi ca o tinuta formata dintr-o camasa sau un tricou si o pereche de jeansi nu poate fi altcumva decat plictisitoare? Daca aduci cateva "artificii" tinutei si daca o accesorizezi intr-un mod inedit, cu siguranta poti avea un look foarte modern si fresh. Iata ce ai de facut.

1. Poarta bijuterii


Un colier cu un medalion, un ceas sau o bratara de piele sunt accesorii care pot inviora orice tinuta, oricat de simpla ar fi aceasta. Daca doresti, poti purta toate aceste bijuterii. Desigur, ele se potrivesc unei tinute casual si nu uneia elegante (mai putin ceasul), dar daca porti jeansi si un tricou intr-o singura culoare, fara indoiala accesoriile vor fi de mare ajutor.

2. Sufleca manecile camasii

Camasile tale nu fac parte din cele mai noi colectii, insa arata ca noi si sunt masura potrivita? Le poti purta cu o pereche de jeansi, iar pentru a transforma tinuta intr-una moderna, nu trebuie decat sa sufleci manecile pana la nivelul coatelor.

Vei observa cum, in numai cateva secunde, vei arata cu totul si cu totul altfel.

3. Poarta o esarfa

Cand temperaturile sunt mai scazute, poti inviora o tinuta cu ajutorul unei esarfe, indiferent ca porti un tricou sau o camasa. Achizitioneaza mai multe esarfe, de preferat in culori inchise (gri, bleumarin, negru etc.) si asorteaza-le in functie de garderoba ta.

4. Investeste in incaltari

O pereche moderna de pantofi casual te va scoate din orice incurcatura. Opteaza pentru o pereche de incaltari intr-o culoasre neutra, astfel incat sa ii poti incalta indiferent de culoarea pantalonilor si a tricourilor. Incaltarile negre sunt cele mai potrivite, insa trebuie sa ai in vedere si incaltarile albe (care sunt mai greu de ingrijit), pe cele gri, bleumarin sau gri.

5. Poarta o palarie

Dincolo de faptul ca te va face sa pari mai inalt si iti va proteja parul de razele ultraviolete, o palarie te va face sa arati ca un turist chic si boem. Poarta palaria cu bor mic (de preferat din paie) la o tinuta formata din pantaloni trei sferturi, colorati, si tricou sau maieu.

AUtor: Corina Petrea

Niciun comentariu: