duminică, 7 august 2011

LEU (23 iulie - 23 august)


UN MEGALO

Debordand de vitalitate, inzestrat cu dorinte sexuale puternice, apreciati in mare masura amorul fizic si nimic din acesta nu are taine pentru dv.! Ardoarea mereu reinnoita, spiritul de initiativa sunt atu-urile dv. cele mai serioase in acest domeniu. Stiti sa va folositi imaginatia pentru ca placerile sa va fie cit mai diversificate. Si nevoia de a fi admirat va stimuleaza si va indeamna sa realizati acte de bravura pentru a-i lua ochii celui sau celei ce se afla in bratele dv.

Si totusi, daca vreti intr-adevar sa o (il) coplesiti, nu trebuie sa cadeti in capcana egoismului. In dorinta dv. de a gasi satisfactie, vi se intampla sa neglijati placerea partenerului (ei)... Pentru a fi la unison cu el(ea), trebuie sa stiti pe moment sa va incetiniti ritmul, in loc sa bruscati lucrurile din dorinta de a epata. Pe scurt, nu uitati ca dragostea fizica este un schimb. Cu cit veti oferi mai multe placeri, cu atat veti primi si dv. din plin.

Leu sau Berbec, va plac performantele, in pat ca si aiurea! O imbratisare inainte de a adormi, urmata de o lunga noapte de somn, nu va caracterizeaza deloc. Vreti un amant capabil care sa va satisfaca pe deplin, repetind de zeci de ori placa, sau o indragostita ce va va primi cu bucurie asalturile repetate. Dar, cel mai des, partenerii isi vor epuiza capacitatiile mult mai repede decit v-ar placea.

Pentru a gasi fericirea, este de ajuns sa va adresati semnelor capabile sa tina la drum si sa va ofere si calitate in cantitatea care va incinta.

Caracteristicile zodiei leu

Semn - Semn de foc, fix, - stabil, masculin, extrovertit.

Planeta - Guvernat de Soare

Verbul reprezentativ - "A vrea"

Calitati - Creativitatea si imaginatia, generozitatea, optimism.

Defecte - Naivitate copilareasca, vanitate, creuzime moderata.

Piatra norocoasa - Rubin

Metal - Aur

Culoarea norocoasa - Galben

Ziua norocoasa - Simbata

Cifre norocoase - 1, 8 si 10

Locurile norocoase - Orase foarte mari, spatii deschise

Niciun comentariu: