marți, 14 iunie 2011

IRISUL persoanele nascute în zilele de: 5, 14, 23


Caracter si destin: Va caracterizeaza printr-o mare adaptibilitate la medii, persoane noi si acest lucru implicând în acelasi timp un spatiu de activitate destul de extins si de divers. Sunteti simpatica, aveti o inteligenta remarcabila si va dovediti o fire foarte sociabila. Desi de regula apareti ca o persoana agreabila, puteti deveni uneori un vulcan în plina activitate daca aveti impresia ca cineva va jigneste profund si pe neasteptate. Cel mai rau lucru care vi se poate întâmpla este sa vi se încalce libertatea în mod iremediabil - si asta în special prin dependenta dumneavoastra fata de placerile de tot felul pe care, odata ce le-ati gustat, vi le faceti definitiv stapâne. Ar trebui deci sa aveti în vedere foarte serios acest lucru si sa dovediti mai multa clarviziune si retinere.
Dragoste: Multi barbati vor intra în raza de actiune a farmecului dumneavoastra, iar umorul pe care-l aveti va da sare si piper acestor relatii multe întretinute doar la nivelul flirtului, altele ajungând la nivele mai profunde. Ceea ce va va subjuga, nu întotdeauna cu urmari fericite, va fi gustul pentru jocul seductiei, cât si cel pentru placerile sexuale. Conteaza pentru dumnevoastra decisiv ca celalalt sa fie în permanenta capabil de a purta o discutie interesanta, în caz contrar veti fugi repede de lânga el.
Trasatura definitorie: Dinamismul.
Compatibilitate cu: Toate florile.
Numere norocoase: 1, 10, 19, 28, 30, 38.
Zile favorabile: Miercuri, vineri.
Irisul (sau stânjelul) este o floare mare si foarte deschisa, caracteristica graitoare pentru nativul subordonat ei, sociabil si lipsit de mistere fata de ceilalti. Felul placut de a fi al acestei persoane este ilustrat exemplar de faptul ca în Japonia irisul este o floare venerata si un simbol national.

Niciun comentariu: