marți, 14 iunie 2011

ALBASTREAUA persoanele nascute în zilele de: 4, 13, 22, 31


Caracter si destin: Cea mai de seama trasatura a acestui semn este fidelitatea - si persoanele care va cunosc, indiferent de natura raporturilor întretinute, pot confirma acest lucru. Poate ca aceasta calitate este o prelungire a marii nevoi de stabilitate pe care o aveti în permanenta si care va împiedica sa va aventurati în actiuni nesabuite. Ceea ce va place foarte mult si va procura tocmai acel sentiment de care era vorba mai sus este ordinea, având acest simt într-atât de dezvoltat încât începeti de multe ori sa organizati si experientele celorlalti. Punctele dumneavoastra de vedere sunt în general juste, dar ar trebui mai mult tact uneori când vi le impuneti. Veti reusi sa va asigurati o viata armonioasa doar prin abandonarea unei anume rigiditati ce va caracterizeaza si dând dovada de mai multa întelegere fata de ceilalti.
Dragostea: Atunci când credeti ca ati gasit persoana ce corespunde cel mai bine idealului propriu, ea se va bucura de o netarmuita loialitate din parte dumneavoastra si va putea fi sigura ca gelozia e fara sens într-o astfel de relatie. A ajunge pâna aici este însa destul de greu, deoarece aveti o mare dificultate în a va exprima clar simtamintele si acest lucru va va aduce multe amaraciuni si tristeti.
Trasatura definitorie: Fidelitatea.
Compatibilitate cu:Albastreaua, margareta, bujorul, macul.
Numere norocoase: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29.
Zile favorabile: Sâmbata, duminica, luni.
Albastreaua asimilata si cu floarea de nu-ma-uita, exprima cum nu se poate mai bine aceasta constanta care-l caracteri-zeaza cel mai bine pe nativul semnului, anume consecventa în sentimente si în atasamentele fata de alte persoane. Întotdeauna albastrul ne va evoca o fire profunda si sensibila, ce nu ni se va sterge curând din memorie.

Niciun comentariu: